Guillermo Del Toro har valgt at forlade filmatiseringen af “Hobbitten” grundet filmselskabet MGM’s finansielle problemer, store forsinkelser i forbindelse med produktionen, retssager og andre komplikationer.

Del Toro forklarer på TheOneRing.net beslutningen: ”I lyset af forsinkelserne af produktionsstarten på ‘Hobbitten’ står jeg over for den sværeste beslutning i mit liv. Både som manuskriptforfatter og som instruktør ønsker jeg produktionen alt det bedste, og jeg vil være den første i køen til at se det færdige produkt.”

Del Toro vil dog fortsat samarbejde med Peter Jackson om at færdiggøre manuskripterne til de to film.

Tilbage står nu et stort rungende spørgsmålstegn om, hvem der nu skal overtage roret.

Hvem skal være instruktør på “Hobbitten” nu, hvor Guillermo Del Toro har forladt projektet? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (87)
Gravatar

#31 lars_el 12 år siden

Nu havde Peter Jackson jo heller ikke ligefrem et overvældende CV, da han gik igang med LOTR, og det lykkedes da meget godt! :) Så synes det er ærgeligt at Del Toro ikke skal instruere, han var jo "Peter Jackson's non-union Mexican equivalent" :)

Men Peter Jackson må være favorit til selv at gøre projektet færdigt nu. Alternativt kunne det være Neill Blomkamp eller måske en Steven Spielberg, som Jackson måske kunne overtale, da de jo allerede arbejder sammen på Tintin-filmene? :)
Gravatar

#32 filmz-Bruce 12 år siden

Del Toro skuffede fælt med Hellboy 2, som var et knæfald af rang fra en spansk superinstruktør for Hollywoods absolut værste sider. Den originale Hellboy var både intelligent og vittig skruet sammen og med et par forrygende skurke i Kroenen og dejlige Ilsa.

Devils Backbone var forrygende og opbyggede med succes en atmosfære, kun få formår i dag indenfor gys.

Man har her at gøre med en genre, kun få formår at træde succesfuldt i. Det kræver lidt halvskøre fantasy freaks som Del Toro og Peter Jackson og jeg tror slet ikke, at hverken Fincher, Nolan og lignende vil være gode valg til en film som denne.

Den bedste til jobbet har forladt skuden og vil PJ ikke overtage rattet, så luk skidtet. Historien løber ingen steder og der er for mange problemer i branchen for tiden, til at igangsætte sådanne kæmpe projekter. Lad der gå 3-5 år, så kan det være Del Toro er klar igen.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#33 filmz-T-bird 12 år siden

Peter! Tag dig sammen og lav den film, før de får Michael Bay eller Brett Rattner til fucke den op.
Gravatar

#34 Yggdrasil 12 år siden

Bruce (32) skrev:
Den bedste til jobbet har forladt skuden og vil PJ ikke overtage rattet, så luk skidtet. Historien løber ingen steder og der er for mange problemer i branchen for tiden, til at igangsætte sådanne kæmpe projekter. Lad der gå 3-5 år, så kan det være Del Toro er klar igen.


Jo det kunne måske være en idé. Hellere vente på en super film end nøjes med en halvtam. De må dog gerne udsende LOTR EE Bluray før da! Og et problem bliver måske at Ian McKellen jo ikke bliver yngre (hvilket han skal se ud til at være i Hobitten).
Gravatar

#35 Kviesgaard 12 år siden

Da jeg læste nogens forslag om at lade Michael Bay overtage, kom jeg til at tænke på hvad hans første reaktion ville være:

Mr. Bay, there is an option for you to do the Hobbit, since Del Toro has left the project.

Michael Bay: I'm not making a f****** childrensmovie!!!

But Mr. Bay, you'll get a procentage of the boxoffice and the inevitable toylicences as well

Michael Bay: Ok I might do the Hobbit.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#36 underdog 12 år siden

det skal ikke være michael bay. godt nok er han en god instruktør men jackson er helt klart bedre når det gælder lotr :)
Gravatar

#37 Riqon 12 år siden

Jeg tror også, jeg vil stemme på Alfonso Azkaban Cuarón.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#38 blaznee 12 år siden

Jeg ved det måske er lidt far out, men jeg så gerne John McTiernan i stolen.. Han er suveræn når ellers manuskriptet er på plads. Han mestrer alle de descipliner der skal til for at lave The Hobbit til en kanon film
Gravatar

#39 filmz-T-bird 12 år siden

#38 John McTiernan er faktkisk ikke nogen dårlig ide.
Gravatar

#40 Kviesgaard 12 år siden

Kevin Smith FTW
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: