Guillermo Del Toro har valgt at forlade filmatiseringen af “Hobbitten” grundet filmselskabet MGM’s finansielle problemer, store forsinkelser i forbindelse med produktionen, retssager og andre komplikationer.

Del Toro forklarer på TheOneRing.net beslutningen: ”I lyset af forsinkelserne af produktionsstarten på ‘Hobbitten’ står jeg over for den sværeste beslutning i mit liv. Både som manuskriptforfatter og som instruktør ønsker jeg produktionen alt det bedste, og jeg vil være den første i køen til at se det færdige produkt.”

Del Toro vil dog fortsat samarbejde med Peter Jackson om at færdiggøre manuskripterne til de to film.

Tilbage står nu et stort rungende spørgsmålstegn om, hvem der nu skal overtage roret.

Hvem skal være instruktør på “Hobbitten” nu, hvor Guillermo Del Toro har forladt projektet? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (87)
Gravatar

#11 David Munch 12 år siden

....Michael Bay...?

Hmmmm... Hvorfor forventer jeg at se trolde blive sprunget i luften.. Og Bilbo få en ligegyldig flirt med i gruppen.. En kvindelig dværg måske?
Gravatar

#12 daneimp 12 år siden

Er der eksplosioner med i Hobbitten? Nope, det nærmeste er vidst når dragen spyr ild. Som sagt, så længe han holder sig til manuskriptet, så tror jeg sq han kan gøre det godt :)
Gravatar

#13 ration 12 år siden

Det er vigtig at vi husker at der ikke bare skal være en god instruktør manuskriptet er det vigtigste! ked af at sige det, men tit når man høre folk kritiser film herinde langer de ud efter instruktøren når det i virkeligheden er manuskriptforfatteren der halter bagefter. Ved ikke hvor glad jeg er for idéen med Michael Bay hans håndværk fejler ikke noget. Hans film er utroligt godt håndværk, men har bare den der "amerikanske-stil" som jeg rigtig godt kan lide, men bare nødigt ville se i Hobitten. Hvis han lader sine manuskriptidéer ligge hjemme ville det vel måske være okay? men der er andre der ville være feder!
Jeg er meget mere for folk som Terry Gilliam, Neill Blomkamp eller J. J Abrams hvis bare Peter J sidder på manuskriptet tror jeg det kunne bliver fedt!
Gravatar

#14 filmz-Claudius 12 år siden

Jeg synes alternativet virker oplagt, når man kigger på den tidligere LOTR-instruktørs liste over fremtidige projekter som instruktør. Den er helt tom.
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html
Gravatar

#15 Hr. Nielsen 12 år siden

Åh nej, dagens værste....årest værste filmnyhed:-( Så må Jackson sgu tage over, for jeg kan ikke se andre.....Hmm, et forslag kunne selbfølgelig være Matthew Vaughn, der med Stardust har bevist at han magter eventyret og endda at gøre det lidt originalt. Hans stil er dog oftere ironisk, hvad der ikke passer på Hobitten.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#16 Riqon 12 år siden

På en måde er det her en god nyhed. Det betyder nok, at del Toro har bevaret sin integritet og ikke givet efter for krav fra studiet, der kunne have negative konsekvenser for værket.

#13 - Det er jo klart, man langer ud efter instruktøren. Instruktøren er involveret i alle aspekter af filmens tilblivelse og har det sidste ord.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#17 Riqon 12 år siden

Moog (8) skrev:
Del Toro var nok den eneste der kunne lave denne film, udover Jackson.


Når man tager i betragtning, hvad Jackson lavede, før han skabte LotR, så vil jeg sige, at man aldrig kan vide - der sidder måske en lille instruktør derude et sted med et skjult talent.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#18 Moog 12 år siden

#17 Måske / forhåbentlig har du ret, men jeg tror Jackson og måske Fincher var solstråle historier.

På den anden side kom Neill Blomkamp også ud af den blå luft :)

lad mig vende den om så, Del Toro eller Jackson var de eneste etablerede jeg kunne forestille mig lave filmen.
Gravatar

#19 Chrisenry 12 år siden

Det betyder i det mindste, at Del Toro kan komme hurtigere videre med nogle af de andre spændende projekter han har planlagt.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#20 Coffey Mug 12 år siden

Jeg kan godt hvis Del Toro ikk har tid!

Skriv ny kommentar: