Så er det officielt: Ridley Scott er blevet annonceret som instruktør på 20th Century Fox’ nye kapitel i den succesfulde “Alien”-saga.

Efter flere måneders spekulation kan Fox offentliggøre, at de har hyret den oprindelige films instruktør til at stå bag den nye film, der vil fungere som en slags prequel til den originale “Alien – Den 8. passager” fra 1979, den klassiske rumhorrorfilm, der satte gang i hele franchisen.

Annonceringen af Scott som instruktør kommer blot to måneder efter, at den originale film kunne fejre sit 30-års jubilæum. Jon Spaihts er blevet sat til at skrive filmen, efter han imponerede filmselskabet med sit arbejde på to rum-thrillere -“Passengers” og “Shadow 19” – der begge har Keanu Reeves tilnytttet hovedrollen.Vis kommentarer (205)
Gravatar

#21 filmz-jonasgr 12 år siden

Pas nu på med at juble for meget. Jeg husker også der var en masse der jublede da Indy 4 blev annonceret.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#22 Yoda 12 år siden

#21

Ja, og ikke alle blev skuffet ;-)
Jeg tilhører muligvis mindretallet på Filmz - don't no - men jeg synes godt om "Indy 4"...
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#23 filmz-jonasgr 12 år siden

#22 Nej, men størstedelen. Herunder mig (selv om jeg kun så halvdelen). Alien er fin underholdning, men jeg vælger at være skeptisk, som altid, når en stor franchise efter mange år vælger at lave en efterfølger.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#24 filmz-Bruce 12 år siden

#21 Men man kan jo så ærefuldt sige, at man tog fejl :) Men når man har set ekstramaterialet til Alien og Ridleys dedikering til filmen og ikke mindst dens look, så har jeg svært ved at tro, at han bliver smittet med Lucas H1N1 virus'en og ryger over i den anden grøft.

Jeg ser frem til at læse nyheden: "H.R. Giger er nu med på teamet" :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#25 filmz-RJ 12 år siden

Interessant nyhed, og Ridley Scott er helt sikkert blandt de rigtig store filmskabere. Tror han vil være tro mod de andre (ægte) i serien, er da samtidig meget spændt på at se hvordan den blir strikket sammen efter slutningen i 4eren...den må vel næsten foregå på jorden og hvis ikke, blir det vel ikke med Ripley.
King Kong is not my grandpa
Gravatar

#26 filmz-Bruce 12 år siden

#25 Det bliver en prequel og jeg tror ikke Ridley vil føle sig låst til at f.eks. 3'eren og 4'eren "er hændt", hvis han kunne tænke sig at afslutte med endnu en Alien film, som skal lukke franchisen ned.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#27 filmz-OutOfSight 12 år siden

LasseUk (18) skrev:
Ridley Scott er en af de bedste aktive instruktører i branchen i dag. Når det er sagt synes jeg det er en forfærdelig nyhed at der kommer ENDNU en Alien film. Der kommer bare ikke noget godt ud af den sequel mania som Hollywood er i for øjeblikket. Die Hard 4, Indy 4 og Terminator 3 var frygtelige film, som efter min mening pissede de oprindelige film langt op og ned af ryggen. Så selvom jeg har den største respekt for Ridley Scott så synes jeg helt ærligt at de skal lade Alien filmene være. De første to var kanon, men 3 var kun ok og 4 var så dårlig at jeg næsten ikke kunne holde det ud.

Forfærdelig nyhed.


Jeg er stort set enig med dig.. Men hvis denne franchise ikke kan komme uden om endnu en film, så er Scott da det bedste eller næstbedste nu hvor vi ikke har noget valg.. Egentligt ville jeg helst bare de lavede noget helt nyt istedet for alle de fortsættelser, reboot's, remakes og prequels... Avatar til december bliver vanvittigt forfriskende..
Gravatar

#28 Thomsen 12 år siden

#11 - Helt enig.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#29 filmz-OutOfSight 12 år siden

yoda (19) skrev:
#18

Nu er den såkaldte "sequel-mani" jo på ingen måde et nyt fænomen i Hollywood!

Film som "Dirty Harry", "Die Hard", "Indiana Jones", "Godfather" osv, osv, osv har alle fået gode, habile efterfølgere. Blot fordi, der er tale om en sequel/prequel er det jo ikke ensbetydende med, at filmen bliver dårlig.

Forfædelig nyhed? Skulle man ikke vente med at se filmen, førend man råber bål og brænd? Især fordi, at det er Scott, der denne gang er bag roret!


Jeg tror han hentyder til den hensynsløse malkning af franchises og remakes der syntes at overskygge alt for tiden.. Efter følgerne til lige de film du bringer op, var vel så at sige i sin gode ret.. Men at lave en Indy film 18 år efter.. Er lidt noget andet.. Sys du ikke? F. eks. har Terminator franchisen har forlængst forladt sin ophavsmand.. Det er rent guldspinneri..
Gravatar

#30 PredatorX 12 år siden

yoda (22) skrev:
#21

Ja, og ikke alle blev skuffet ;-)
Jeg tilhører muligvis mindretallet på Filmz - don't no - men jeg synes godt om "Indy 4"...


Jeg er med på vognen. Filmen var den dårligste Indy film, men det var dog trods alt en Indy film. Den føltes som en Indy film, og var derfor ok i min bog. Den kunne dog sagtens have bedre, og måske endda fantastisk
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: