Så er det officielt: Ridley Scott er blevet annonceret som instruktør på 20th Century Fox’ nye kapitel i den succesfulde “Alien”-saga.

Efter flere måneders spekulation kan Fox offentliggøre, at de har hyret den oprindelige films instruktør til at stå bag den nye film, der vil fungere som en slags prequel til den originale “Alien – Den 8. passager” fra 1979, den klassiske rumhorrorfilm, der satte gang i hele franchisen.

Annonceringen af Scott som instruktør kommer blot to måneder efter, at den originale film kunne fejre sit 30-års jubilæum. Jon Spaihts er blevet sat til at skrive filmen, efter han imponerede filmselskabet med sit arbejde på to rum-thrillere -“Passengers” og “Shadow 19” – der begge har Keanu Reeves tilnytttet hovedrollen.Vis kommentarer (205)
Gravatar

#41 filmz-Utyske 13 år siden

#40 -

Well, Scott har da et par enkelte tvivlsomme film på sit CV, men i lyset af at manden har stået bag bl.a. "Blade Runner" og "Kingdom of Heaven", tror jeg ikke at han bare var heldig. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#42 filmz-OutOfSight 13 år siden

riqon (40) skrev:
Gad vide om folk vil se anderledes på hans arbejde med 1'eren, hvis han laver en elendig prequel - det vil endelig stå klart, at han bare var heldig at ramme noget med den originale :)


Fremragende spørgsmål.
Gravatar

#43 Bony 13 år siden

Fantastisk nyhed! Dejlig nyhed at starte dagen på. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#44 Buzz 13 år siden

hvem vel Ridley Scott vægle som Komponist?efter jeg så og hørt filmen Mimic music af Marco Beltrami som godt nok er et godt gysser soundtracks.?
Gravatar

#45 Åkepool 13 år siden

#15

For min skyld kan han lave en musical med Alien i strutskørt!


Der måtte jeg godt nok trække meget kraftigt på smilebåndet :)

Nu render jeg rundt med et billede af en Alien på en teaterscene, dansende iført strutskørt, inde i mit hovede, imens jeg smiler så mit ansigt er ved at flække :)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#46 filmz-OutOfSight 13 år siden

yoda (35) skrev:
#29Jeg ser det ikke som en "hensynsløs" malkning. Jeg synes nærmere, at "folk" er gået i lettere absurd selvsving over sequels, prequels, remakes og reboots. Nogle af disse er utroligt gode, andre blot gode, nogle er dårlige og så er der stinkerne. Men når det er sagt, så sker der meget - rigtig, rigtig meget - der ikke relaterer sig til remakes og sequels.

Der er masser af nye projekter, der skydes i gang - både store Hollywood-projekter og små independent-projekter. Hvis man mener, at remakes og sequels ligefrem overskygger alt, så bør man måske kigge lidt nærmere på mange af de film, der ikke finder vej til biograferne. Det er - mener jeg - noget vrøvl hele tiden at reducere Hollywood til en simpel gentagelsesmaskine. Der er nuancer - endog tydelige...

I øvrigt tilhører jeg heller ikke segmentet, der mener, at det var forkert at genoplive Indy efter 18 år. Jeg synes selv, at der kom en habil film ud af anstrengelserne. Ikke et mesterværk, hvilket jeg heller ikke forventede, men et kært gensyn med et filmikon i et habilt action-eventyr, som jeg nød fra start til slut.

Jeg mener heller ikke, at det var forkert at genopfinde Batman. Selvom Schumachers sidste "Batman & Robin" fra ´97 var lettere anløben (for at sige det pænt), så satte jeg stor pris på, at Nolan 8 år efter sparkede ny energi i franchisen. Og hvem ved, måske Scott nu gør det samme med Alien.


Jamen der er vi så uenige.. Det er selvsagt at nogle af dem vil lykkedes, men jeg vil stadig påstå at langt størstedelen af dem ikke er meget værd.. Altså "dårlige" eller generelle "stinkere"..

Du har jo så et rigtigt godt argument med at de skam laver andet end remakes osv. Det er så ærgeligt det "andet" ikke får mere omtale end det gør.. At jeg finder dem overskyggende, er stort set fordi det er dem der ligger inde med de sindsyge budgetter, al reklamen og den største indtjening.. Måske er "overskyggende" det forkerte ord at bruge her, eller det er det vist da jeg ikke kan forsvare brugen så skide godt nu, som da jeg sagde det til mig selv! :D Anyway, du har ret, der er en masse andet..

Det sidste vælger jeg helt at lade være med at kommentere... Dog skal det siges jeg misunder din begejstring over netop den film.
Gravatar

#47 Chrisenry 13 år siden

Det er efter min mening den bedste film-nyhed meget længe!!! Hold-kæft hvor skal jeg i gang med at glæde mig!
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#48 Yoda 13 år siden

#46

OutOfSight (46) skrev:
Det er så ærgeligt det "andet" ikke får mere omtale end det gør..


Der er vi så til gengæld helt enige. :-)

OutOfSight (46) skrev:
Dog skal det siges jeg misunder din begejstring over netop den film.


Misundelse er en grim ting, men jeg kan nok leve med det ;-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#49 Michael Andersen 13 år siden

#45 [url= - The Musical" starring The Alien[/url]
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#50 El vez 13 år siden

i wants to play too..
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."

Skriv ny kommentar: