En “X-Force”-film skulle være på vej. Som filmen til at følge op på “Deadpool 2”. Nu melder “X-Men: Apocalypse”-stjernen Olivia Munn sig som særdeles interesseret i at følge med over i “X-Force”-universet.

Se også: ”Deadpool”-producer: “X-Force” kan blive R-rated

Der skal advares mod spoilers i det følgende!

Da Olivia Munn, der spiller skurken Psylocke i den aktuelle “X-Men: Apocalypse”, bliver spurgt, om hun vil medvirke i en kommende “X-Force” sammen med Ryan Reynolds som Deadpool, er hun ikke i tvivl:

”Det ville virkelig være cool. Det, som han gjorde med Deadpool, var genialt, og jeg er så glad på hans vegne. Det ville helt sikkert være cool at se Deadpool og andre X-Men-karakterer samles i en ‘X-Force’-film,” siger Olivia Munn til USA Today.

Og det er bestemt ikke en utænkelig idé. For Psylocke vælger nemlig ikke at tilslutte sig X-Men-holdet i slutningen af “Apocalypse”, som det er tilfældet med Storm. Derfor ligger det lige for, at hun kan blive rekrutteret af det mere voldelige X-Force.

“X-Force” er et tegneseriehold af helte, der er mere voldelige og militante end kollegerne fra “X-Men”, der tror på fredelig sameksistens. Blandt “X-Force”-medlemmerne er blandt andre Deadpool og Cable, der begge medvirker i “Deadpool 2”.

Kick-Ass 2”-instruktøren Jeff Wadlow er rygtet til at skulle lave “X-Force”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 jakobdam 5 år siden

Med rygterne om at X-23 (Laura Kinney) også vil blive introduceret i Wolverine 3, kan man efterhånden komme med et rimeligt kvalificeret gæt...

En af X-Force inkarnationerne fra bladene blev ledet af Cable (søn af Scott Summer og Jean "50 shades of" Grey) og en anden blev ledet af James Howlett "Logan" (Wolverine).

Nu hvor Hugh Jackman ikke vil medvirke fremover, giver han nok mantlen videre til X-23, der i bladene også figurerer som den nye Wolverine.

Så setup'et bliver sansynligvis noget i stil med Cable, Deadpool, X-23, Psylocke... og 2-3 andre medlemmer, hvoraf det er højst sansynligt at den ene kan blive Angel (han er ikke svær at bringe tilbage i live efter Apocalypse-filmen). Domino og Warpath er også realistiske bud, da har været med i team'et både under Wolverine og under Cable.

Skriv ny kommentar: