Netflix gør klar til at sætte sejl med en ny sæson af “One Piece”.

“One Piece” er en sjælden succeshistorie blandt Netflix’ live-action adaptationer af populære animeserier. Senest skuffede “Cowboy Bebop” fælt og blev aflyst allerede tre uger efter premieren på seriens første sæson.

Læs også: “Første trailer til ‘Scott Pilgrim’-anime teaser en energisk og stjernespækket genforening med Michael Cera-karakter”

Med “One Piece” kan vi dog glæde os over en mere lykkelig afslutning på Sæson 1. Allerede to uger efter, vi for første gang kunne se Luffy og resten af holdet i levende live på Netflix, kan vi begynde at glæde os til at se endnu en sæson på den sortrøde streamingtjeneste.

Det har Eiichiro Oda, skaberen af den originale “One Piece”-manga og executive producer på den nye serie, annonceret i en ny video på Netflix’ X-profil. Og det er kun passende, at beskeden kommunikeres gennem en transponder-snegl, “One Piece”-verdenens svar på telefonen.

Vi må dog væbne os med tålmodighed, da det ifølge Oda vil tage noget tid at færdiggøre den nye sæsons manuskripter, men mon ikke fans af “One Piece”-serien nu kan sove trygt med visheden om, at “Straw Hat” Luffy og hans crew vender tilbage?Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: