Selvom Tom Cruises nyeste film “Operation Valkyrie” havde fået spået en dyster fremtid, formåede filmen at overraske ved at klare sig langt over forventning på det amerikanske marked, hvor den indtil videre har omsat for over 80 mio. dollars.

Omsætningen er nok til at give filmen og Cruise et stort positivt boost, hvilket lader til at have hjulpet filmens gang i Europa i den forgangne uge, hvor den formåede at være den mest sete film.

“Operation Valkyrie” omsatte for, hvad der svarer til 13,2 mio. dollars i 13 europæiske lande og var ikke mindst et overraskende hit i Tyskland, som ellers har haft en del problemer med filmen, imens optagelserne stod på. Filmen indtog førstepladsen med en omsætning, der svarer til 3,4 mio. dollars.

Selvom “Operation Valkyrie” havde et stort antal garvede engelske skuespillere, formåede filmen dog ikke at indtage førstepladsen i Storbritannien, hvor “Slumdog Millionaire” for tredje uge i træk rangerede øverst.

Om “Operation Valkyrie” klarer sig ligeså godt i danske biografer vil vise sig, når filmen får premiere 6. februar.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 filmz-bigemaster666 15 år siden

den slår aldrig the dark knight og titancs og rinngens herre indtjenning
I am better known as Erlinggur666
Gravatar

#2 maniac 15 år siden

Det er der vist heller aldrig nogen der har krævet af den...
Gravatar

#3 wimmie 15 år siden

Tror jeg heller ikke den stiler efter ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 filmz-von Vogel 15 år siden

En film om tyske nazister der snakker engelsk?! Nej tak! Nazister skal snakke tysk :)
Gravatar

#5 HonoDelLoce 15 år siden

Selvfølgelig klarer den sig godt.. Den har en af nyere tids mest populære (i hvert fald omtalte ;) ) skuespillere i hovedrollen, omhandler en situation i verdenshistorien som berørte ALLE og handler om at slå en af alle tiders mest forhadte mennesker ihjel..

Det kan dælme da ikke komme som nogen overraskelse, at den klarer sig godt.. Personligt skal jeg helt sikkert ind og se den..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#6 filmz-Xanderz 15 år siden

#4

Jeg er sikker på du kan fange en hvor de snakker tysk, på RTL om 5-6 år :)
Gravatar

#7 Riqon 15 år siden

Selvom Tom Cruises nyeste film "Operation Valkyrie" havde fået spået en dyster fremtid


Havde den?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 kasperfmn 15 år siden

#7 Af diverse kritikere, ja, det havde den. Grundet Tom Cruise's dårlige rygte pga. diverse mere eller mærkelige offentlige optrædender, mente mange at hans tid som stjerne var ved at være ovre og at "Valkyrie" ville være et flop.
Gravatar

#9 BN 15 år siden

#4 - von Vogel:

Sagde du også nej tak til 'Schindler's List'?
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#10 Vestas 15 år siden

Der er et par fejl i nyheden. Filmen har omsat for over 80 mio i USA. Og den indtog også kun en anden plads i Tyskland. Nummer 1 var Twilight med 3,8 mio.
You can just hang around outside in the sun all day, tossing a ball around, or you can sit at your computer and do something that matters! - Cartman

Skriv ny kommentar: