Kort efter at det actionfyldte epos “300” havde haft premiere sidste år, kunne Legendary Pictures annoncere, at de gik med planer om en mulig sequel, og nu kan filmselskabet bekræfte, at de er gået i gang med at udvikle en opfølger, som Frank Miller er gået i gang med at skrive, og som Zack Snyder er udset til at instruere.

Miller står for tegneserien, som projektet vil bygge over, men det er på nuværende tidspunkt ikke klart, om historien vil blive en prequel eller en spinoff-fortælling. Det er dog sikkert, at historien ikke vil blive en direkte fortsættelse til “300”, eftersom slutningen på denne vil gøre det yderst vanskeligt at fortsætte med samme figurgalleri.

Snyder vil dog først officielt tilknytte sig som instruktør, når han har set Millers forlæg til den nye film, men han er angiveligt meget interesseret i at vende tilbage bag kameraet.

”Frank Millers vision, som Zack Snyder førte til det store lærred, er ikke noget, man havde set før,”udtaler Thomas Tull fra Legendary. ”Vi ønsker at være sikre på, at historien udtænkes af Frank og vil være ligeså overbevisende som den første.”

Opfølgeren til “300” er en af adskillige nye sværd-og-sandal-film under opsejling. Legendary udvikler ligeledes “Clash of the Titans” med Louis Leterrier som instruktør, og Relativity forbereder “War of Gods”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 15 år siden

301
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 Kyllingebenet 15 år siden

hold jer væk!!!
Gravatar

#3 filmz-mr_orbit 15 år siden

elskede 300, men jeg må ligesom barracuda sige jeg er lidt bekymret for en 2'er
... I like these calm little moments before it starts.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 15 år siden

Så længe det er Miller selv der står bag, er jeg knapt så bekymret og vist Snyder er klar på at tage endnu en tur, så kunne det sagtens blive et fornuftigt projekt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 Isse 15 år siden

Den er da allerede udkommet :D

http://www.imdb.com/title/tt1212399/
Gravatar

#6 Ceepa 15 år siden

Forstår ikke hvorfor folk er bekymrede over en prequel til denne film! Den kan da kun blive go'! Eller hvis det er en spinoff for den sags skyld... Rent historiemæssigt, så indholdede 300 jo ikke det helt store! Action spækket popkornsfilm, hvis i spør mig.. Og så skal i også lige tage i betragtning af mændene bag er mere eller mindre de samme som til 300... Med mindre Snyder siger nej
Gravatar

#7 filmz-Kadann 15 år siden

#6 -

Enig, historie er der ikke meget af i "300", men den underholder jo fint alligevel.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#8 Bohemian 15 år siden

Ekstremt fed underholdning, og hvis Frank og Zack er tilbage så er det go go !!
Free in serenity.
Gravatar

#9 Ceepa 15 år siden

#7 Lige det jeg mener med Popkornsfilm! Bare læne sig tilbage og slå hjerne fra, tømme den og fylde den med popkorn og fed humor, vold og sex! yearh! Gimme gimme more gimme gimme more!
Gravatar

#10 database 15 år siden

#9

Kunne ikke formulere det bedre selv :D

Skriv ny kommentar: