Sigourney Weaver medvirker i “Ghostbusters 3” – det tyder også på comeback til Bill Murray, Dan Aykroyd og Ernie Hudson.

Hun medvirkede i Ivan Reitmans to “Ghostbusters”-film fra 1980’erne. Nu gør Sigourney Weaver comeback til rollen som Dana Barrett.

Det sker i Jason Reitmans kommende “Ghostbusters 3”, fortæller Weaver selv:

”Det bliver skørt at arbejde med drengene igen!” siger Weaver til Parade Magazine.

Og ‘drengene’ er sandsynligvis ingen ringere end de tre tilbageværende “Ghostbusters”-skuespillere Bill Murray, Dan Aykroyd og Ernie Hudson.

Således kunne instruktør Jason Reitman ved weekendens Ghostbusters Fan Fest afsløre, at Murray, Aykroyd og Hudson alle tre har læst manuskriptet.

De tre hovedroller bliver spillet af Carrie Coon (“Avengers: Infinity War”), Finn Wolfhard (“Stranger Things”) og Mckenna Grace (“Captain Marvel”).

Se den første teaser til “Ghostbusters 3” lige her.

“Ghostbusters 3” får premiere d. 10. juli i 2020.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Ryder666 1 år siden

Jeg læste på Facebook at Sigourney weaver også skulle være med i den nye Ghostbusters film. Men om det er sandt, og bekræftet, ved jeg ikke.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Det er det. Som det står skrevet i artiklen, du har kommenteret på.
Gravatar

#3 Ryder666 1 år siden

Morten Vejlgaard Just (2) skrev:
#1 Det er det. Som det står skrevet i artiklen, du har kommenteret på.


Okay, det havde jeg lige overset. Det må være træthed efter at være oppe hele natten og kun sovet hertil morges i 4-5 timer, hvilket slet ikke er nok. Så tror bare jeg svarede på overskriften uden at nærlæse nyheden. Det begynder endelig at ligne noget godt. Kun positivt at 2 af de oprindelige skuespillere er med i filmen. Men tak for svaret.
Gravatar

#4 Johnny42 1 år siden

Ja det var en af de fuldstændig ubegribelige ting de gjorde ved det første forsøg på en ghostbuster reboot. Kasere det gamle hold og komme med nogle nye, samtidig med at man forsøgte at vildlede folk om at de hang sammen i den første teaser. Så der var en masse modstand fra starten af. Håber det bliver bedre denne gang.
Gravatar

#5 The one is back 1 år siden

no Rick Moranis no Ghostbuster 3 sorry
Gravatar

#6 The one is back 1 år siden

Jeg håber at den dreng som var med i 2er er med i 3er og det er ham det køre show og han er søn af Dana Barrett og Louis Tully

Skriv ny kommentar: