Oscar-akademiet indrømmer: Franco og Hathaway var et dårligt valg


En række kommentatorer har tidligere været ude med riven og kritiseret James Franco og Anne Hathaways præstation som værter ved dette års Oscar-uddeling, og nu indrømmer også Oscar-akademiet, at de to unge værter var et dårligt valg.

Tom Sherak, akademiets præsident, siger, at ”kemien så ud til at mangle” mellem Franco og Hathaway og tilføjer: ”Problemet var, at tidligere, når vi havde en komiker som vært, kunne komikeren improvisere alt efter, hvad der skete i showet… Jeg synes, at det manglede.”

Et prominent medlem af akademiet, som har ønsket at være anonym, har desuden udtalt til The Hollywood Reporter, at det var en fejl at lade showets producere vælge årets værter.

“Da valget blev offentliggjort, var der mange af os, der sagde, at Franco – som er en god skuespiller – var den forkerte person. Vi satte spørgsmålstegn ved ‘tv-værdien’ af begge værter, og vi fik ret,”
siger Oscar-medlemmet.

Dermed ser det ud til, at James Franco – og sandsynligvis også Anne Hathaway – slutter sig til den voksende række af one time-Oscar-værter. Mon Billy Crystal – som siden 1990 har været vært otte gange – kunne overtales til et comeback i 2012?

Se også: Var James Franco den værste Oscar-vært nogensinde?Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 Skovrup 10 år siden

Er jeg virkelig den eneste der ikke synes at værterne var dårlige?? Ja der var ikke den vildeste kemi imellem dem, men jeg synes det var befriende at det ikke var det showet skulle bæres frem på.
Gravatar

#2 Bruce 10 år siden

Rickaaaayyyyyyy!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#3 Babo Rises 10 år siden

#1

Hvem skulle så bære showet, hvis ikke en vært, som kan sætte fut i tingene og gøre det hele sjovere og mere underholdende. Ellers bliver det da dræbende kedeligt at overvære svingende takketaler alene.
Gravatar

#4 Twister 10 år siden

Skovrup (1) skrev:
Er jeg virkelig den eneste der ikke synes at værterne var dårlige?? Ja der var ikke den vildeste kemi imellem dem, men jeg synes det var befriende at det ikke var det showet skulle bæres frem på.

jeg fandt også værterne ok. Ikke Fantastiske, men trods alt ok.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#5 Ash 10 år siden

Jeg vil have Charlie Sheen næste år!
Gravatar

#6 Hive 10 år siden

Jeg var egentligt godt underholdt af showet. Franco var da ganske vist ikke prangende, og der manglede kemi mellem dem... men Hathaway var efter min mening helt forrygende, og jeg synes det er både synd og urimeligt at hun får hug for sin indsats.
Gravatar

#7 Batsy 10 år siden

Robert downey Jr, eller Rickey Geravis

Eller Simon pegg det kan være "awesome" :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#8 kennedy 10 år siden

There Can only be one !!! ....RICKY GERVAIS
I must have some booze. I demand to have some booze.
Gravatar

#9 the_paki_don 10 år siden

Simon Pegg og Nick Frost!

Christian Bale og Shane Hurlbut!

Mila Kunis og Natalie Portman!

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#10 elwood 10 år siden

Let The King Take back his throne.

Billy Crystal!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: