“The Godfather” udråbes til den bedste Oscar-vinder i filmhistorien.

Igennem marts har Oscar-akademiet bedt filmfans om at stemme på den Bedste film-vinder nogensinde.

De 32 udvalgte film til Oscar-dysten blev på forhånd sat op i et cup-system frem mod en endelig finale, hvor “The Godfather” stod til at møde “The Godfather Part II” – en finale, der blev vundet af “The Godfather” fra 1972.

Frem mod finalen havde “The Godfather” overvundet først “The Sound of Music” dernæst “No Country for Old Man”, så “Ringenes herre: Kongen vender tilbage”, inden det i semifinalen blev til et opgør imod “Ondskabens øjne”.

Den tabende finalist – “The Godfather Part II” – slog på vej til Oscar-finalen “It Happened One Night”, “Moonlight”, “West Side Story” og “Gøgereden”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 SublimeKen 3 år siden

#10

Er du bare generelt ignorant? Er det et bevidst valg, eller er du bare født sådan? Det var et velkendt faktum, dengang imdb havde et forum. Der var endda lavet flere indlæg, som kategorisk beviste, uden skyggen af tvivl, hvorfor den netop var utroværdig og fucket up af trolls. Det er ikke mere end få år siden det var tilfældet, og mange af de samme film er at finde på præcis samme pladser den dag i dag. Måske du har et bias i forhold til den liste, siden du lukker øjnene for virkeligheden, men dit illusoriske syn på listen, gør ikke din påstand mere sand.

Dermed ikke sagt at der ikke er nogle gode film på den liste. Den er fyldt med klassikere og flere af mine egne ynglingsfilm. Det er en fin liste hvis man leder efter en populær, og i mange tilfælde god film. Men jo, den var 110% fucked op af trolls for bare nogle få år siden, hvilket var bevist fakta, som enhver der fulgte imdbs eget forum vidste. Efter de har nedlagt forummet, skal jeg dog ikke kunne sige hvor meget trolls har haft en indflydelse. Men som sagt, så har mange af filmene stadig samme plads, som de havde dengang, så den er stadig påvirket af det.

Skriv ny kommentar: