Jared Leto må kæmpe med sit indre monster i den nyeste trailer til Sonys næste Marvel-film “Morbius”.

Dr. Michael Morbius, skurken kendt som ‘den levende vampyr’, står langt om længe over for sin live-action-debut på det store lærred. Leto har fået æren af at spille blodsugeren, og forhåbentlig kan rollen give ham en form for superheltegenrejsning efter hans ikke-så-elskede rolle som DC-skurken Joker i David Ayers “Suicide Squad”.

“Morbius” følger den dødssyge Dr. Morbius, der, i forsøget på at finde en kur til folk med den samme blodsygdom som ham selv, løber en stor risiko ved først at lade sig selv teste. Selvom forsøget i begyndelsen virker som en succes, viser der sig hurtigt at være en bagside til medaljen, og han må nu kæmpe en indre kamp mod sin nye blodtørstige trang.

Læs også: “‘Morbius’-scene viser Jared Letos drabelige første minutter som vampyr”

Selvom filmen finder sted i Sony’s Spider-Man Universe (SSU), så giver traileren os et glimt af Michael Keaton, der forventes at vende tilbage til sin MCU-rolle som Adrian Toomes, aka Vulture. Med udgangspunkt i det højaktuelle multivers, er det dog meget sandsynligt, at vi får en anden version af karakteren at se, når “Morbius” får premiere den 31. marts.

Sammen med Leto og Keaton er Matt Smith (“Last Night in Soho”), Jared Harris (“Mad Men”), Tyrese Gibson (“Fast & Furious”-franchisen), Adria Arjona (“6 Underground”) og Al Madrigal (“The Way Back”) også at finde på rollelisten.

Svenske Daniel Espinosa har instrueret “Morbius”, der er skrevet af “Gods of Egypt”-forfatterduoen Matt Sazama og Burk Sharpless.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: