Black Panther Oscar / Filmz.dk

Oscar-odds: “Black Panther” bliver nomineret til Bedste film


Bookmakerne: “Black Panther” er blandt de 10 tidlige favoritter til at blive nomineret til Oscars.

Det er aldrig før sket for en superheltefilm. Bedste film-kategorien til Oscar-showet er normalt lukket land for de kulørte helte fra DC og Marvel.

Men det ændrer sig måske i 2019. Bookmakerne har aktuelt “Black Panther” blandt de 10 mest sandsynlige nominerede i hovedkategorien ved Oscar, Bedste film.

“Black Panther” – den tredjestørste film nogensinde i USA, kun overgået af “The Force Awakens” og “Avatar” – har da også sat sig solidt på den helt tidlige award-sæson med flest priser ved MTV Movie Awards og Saturn Awards – læs mere om det her.

Det bliver dog næppe “Black Panther”, som ender med at gå hele vejen.

Aktuelt er bookmakernes favorit “If Beale Street Could Talk” instrueret af Barry Jenkins, der vandt Bedste film i 2017 foran “La La Land”.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Niko2105 2 år siden

Den er slet ikke så god, som alle siger.., det er kun fordi det er sorte skuespillere der er med, at den har fået så meget ros.

Og nej jeg er ikke racist!
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 må have misset den nyhed med at du er blevet herre over andres meninger og smag :D
Gravatar

#3 Niko2105 2 år siden

2# Har jeg sagt jeg er herre over andres meninger?
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#1 øhhm ja, hvordan kan du ellers dikterer at andre har rost den kun fordi der er sorte med ? at sige du ikke synes den er så god som den er gjort til er din mening, at sige andre har ment hvad du mente, på grund af dit eller dat gør dig til herre over andres meninger.
Gravatar

#5 Johnny42 2 år siden

Ja ja, lang tid til Oscar showet. Forhåbentligt går det ligesom med Wonder Woman sidste år. Hvis der ikke er mindst 10 film der er bedre end Black Panter, så er det godt nok et skidt filmår.
Gravatar

#6 Gorman 2 år siden

Personligt kunne jeg godt lide filmen, men mener heller ikke at det er Oscar materiale. Det kan en superheltefilm ikke rigtig bære i min optik - det er bare pokkers god underholdning, og ofte sjovere end Oscar film :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 søm mød hammer og få en lige på hovedet :D
Gravatar

#8 Woody 2 år siden

Personligt synes jeg filmen var ganske okay, men den var heller ikke dårlig og på en måde er jeg overrasket over at den er blevet nomineret. Filmen var lidt langtrukken efter min mening og de kunne godt havde fjernet 30 minutter fra den film, så tror jeg den havde været bedre.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 den er ikke nomineret endnu :) bare blandt farvoritterne til at blive det
Gravatar

#10 Woody 2 år siden

Mejse (9) skrev:
#8 den er ikke nomineret endnu :) bare blandt farvoritterne til at blive det


Ah ja selvfølgelige :) ellers kan jeg se ud i fremtiden :P

Skriv ny kommentar: