Saturn Awards: “Star Wars: The Last Jedi” hjemtager stor pris for Bedste manuskript.

Tidligere på ugen blev årets Saturn Awards uddelt – prisen til årets bedste præstationer inden for science-fiction, fantasy og horror.

Her hjemtog “The Last Jedi” tre priser – Bedste manuskript til Rian Johnson, Mark Hamill som Bedste mandlige hovedrolle samt prisen for Bedste klipning.

Akademiet for science siction, fantasy og horror gjorde dog “Black Panther” til aftenens største vinder med fem priser for Bedste tegneserie-film, Bedste kvindelige birolle, Bedste instruktør samt priser for scenografi og make-up.

Dermed fortsætter “Black Panther” med at støvsuge den tidlige award-sæson, som senest gav Marvel-filmen sejren ved MTV Movie Awards.

I de tre hovedkategorier var der priser til “Blade Runner 2049” (sci-fi), “The Shape of Water” (fantasy) og “Get Out” (horror).Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Reborn Sith 3 år siden

Hvordan kan den dårligste film i Star Wars historien vinde sådanne priser?
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 The one is back 3 år siden

fordi den har for så meget omtale
Gravatar

#3 HighFlyer15 3 år siden

Sjovt at gode film ikke får de priser. Black Panther var ikke en dårlig film men der var intet specielt eller nyskabende med den.
Og især Rian Johnson skal da overhovedet ikke have klap på ryggen over det dårlige manuskript. Herre gud. Han så de andre Star Wars film EN gang og så skrev han sit manuskript.
Gravatar

#4 Gridlock 3 år siden

#3 Sikkert det samme som Nobels fredspris.
Obama fik den på trods af at han ikke ligefrem havde skabt fred, med sine handlinger.

Så den slags priser er efterhånden lidt af en joke, der er blev ædt op af politisk korrekthed.

Skriv ny kommentar: