Black Panther Oscar problemer / Filmz.dk

Oscar-problem: Få Akademi-medlemmer har set “Black Panther”


“Black Panther” er årets største film i USA – bare ikke hos Oscar-akademiet.

Det er den tredjestørste film i USA nogensinde. Kun overgået af “The Force Awakens” og “Avatar”. Derfor satser Disney også stort på Oscar-succes til “Black Panther” i alle kategorier – læs om det her.

Men det brede publikum betyder intet, når det kommer til Oscar. Her bestemmer de cirka 9.000 medlemmer af Oscar-akademiet alt. Og få af dem har set “Black Panther”.

En konsulent for “Black Panther”-kampagnen afslører, at flertallet af de stemmeberettigede akademi-medlemmer, der møder op til Oscar-arrangementer for “Black Panther”, ikke har set den på forhånd, skriver Variety.

Det samme problem ramte sidste år “Get Out”, som flere af de ældre akademi-medlemmer nægtede at se. De mente ikke, at horror-hittet var ‘en ægte Oscar-film’ – læs om det her.

Således har genrefilm med gys og superhelte altid haft det vanskeligt hos Oscar-akademiet. Endnu er en superheltefilm aldrig blevet nomineret i kategorien Bedste film.

Oscar-showet afholdes d. 24. februar.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Og? En oscar til TBP vil for evigt fjerne den sidste rest af validitet hos akademiet.
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Tegningen 2 år siden

På den anden side, skulle man mene at man som stemmerettige lidt havde en pligt til at se de nomineret film. Ikke at Panther fortjener nogen pris. Det var en udemærket, men ligegyldig film imo.
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

At være størst er ikke det samme som bedst. Den eneste chance ville have været i popular movie kategorien, men da den er droppet, er det kun de tekniske kategorier tilbage hvor der måske er en chance.
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

#2 Den er så heller ikke nomineret endnu. De kører kampagnen for at få den nomineret.

Men er da enig i at hvis filmen bliver nomineret, så bør man se alle film i de kategorier, man agter at stemme i. Når det drejer sig om at blive nomineret, kan være 10-20 film der kæmper om nomineringen i hver kategori, og så kan det godt blive omfattende(Selv om der også vil være mange gengangere).
Gravatar

#5 Justin 2 år siden

Måske de venter og ser om den kommer på stemmesedlen før de gider at se den
Gravatar

#6 Bachone 2 år siden

Såååå god var black panther nu heller ikke... tror mere det er fordi det primært er sorte der er med i den, ellers ville der ikke være et hype om den...

Men det viser dog at de stemmeberettigede burde udskiftes hvis de ikke har eller vil se nogle af de mest sælgende film og anderledes film. Så er de simpelthen for gammeldags og følger ikke den nyere film revolution.
Gravatar

#7 Geekalot 2 år siden

N.W.A. fortjente priser. Men Black Panther fortjener i min mening ingen ting. Det er en okay film, men slet ikke til at vinde priser.
Gravatar

#8 Justin 2 år siden

#6
Hvis Black Panther ikke vil have prisen for "mest sælgende film" hvorfor skal Oscar-akademiet så spilde tid på den kategori ?
Gravatar

#9 BlackJesus 2 år siden

Helt utroligt hvad hype kan gøre for en film. Den kommer i en tid med #metoo og #blacklivesmatters. Filmen er god, hvis ikke man havde set 10 superheltefilm indenfor 1-2 år inden Blackpanther.

Filmens morale er også meget vigtig for filmens succes.

Al den snak om Blackpanther som oscar nominee. Kan vi ikke skrue lidt ned FIlmz? Det er Wonderwoman om igen..

Skriv ny kommentar: