Han er favorit til at hjemtage årets Oscar i kategorien for bedste mandlige birolle. Sylvester Stallone har aldrig tidligere vundet en Oscar – i år har han chancen. Alligevel har han været i tvivl om, om han ønsker at deltage ved Oscar-showet.

Se også: Coen-brødrene afviser #HailCaesarSoWhite-kritik

Det skyldes #OscarsSoWhite-debatten, der er rejst i kølvandet på udelukkende hvide skuespiller-nomineringer til årets Oscar-show. Og hverken instruktør eller hovedrolle i “Creed”, som Stallone er nomineret for, er hvide.

Derfor tilbød Stallone i solidaritet med “Creed”-instruktør Ryan Coogler at blive væk fra Oscar-showet:

”Jeg sagde til ham: ‘Hvis du ikke vil have, at jeg deltager, så gør jeg det ikke.’ Men han sagde: ‘Jeg ønsker, at du skal deltage.’ Det er sådan, han er. Han ville have, at jeg skal være der for filmen,” siger Stallone til The Wrap.

Således boykotter Rocky-skuespilleren ikke showet, hvor han altså meget vel kan gøre klar til at læse sin takketale op d. 28. februar.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lard Hanson 4 år siden

Tomt løfte.
Gravatar

#2 Silver666 4 år siden

Krydser fingre for Sly vinder Oscar
Gravatar

#3 cain 4 år siden

Ikke meget de nævner om Innaritu eller andre. Bare de ikke er sorte er det jo et problem.
Gravatar

#4 smolinsk 4 år siden

Ja nemlig tomt løfte, det kan han jo altid sige, meget nemme point at score, en instruktør ville da aldrig sige at en normineret skulle holdes sig væk. Giver ingen mening.

og så synes jeg virkelig den her snak om sorte som ikke er nomineret skal stoppe. Altså hvem har fortjent en? da bare en tilfældighed der ikke lige er så mange sorte nomineret, har da tit været lige omvendt nogle år tilbage var det jo helt vildt som de sorte styrede.

og Så er det altså en sort der modtager æres Oscar og en sort der styre slagets gang. Stop det nu bare.
Gravatar

#5 smolinsk 4 år siden

Dobbelt post sorry, men siden lavede ged i den.
Gravatar

#6 nwinther 4 år siden

Jeg forstår ikke, at man tror der kan være tale om en eller anden gennemsnitsbetragtning, når det kommer til at finde "den bedste præstation" - navnlig i noget så subjektivt som skuespil/filmkunst.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: