Det kommende “Star Trek”-projekt kommer til få et lidt andet format end først formodet.

“Star Trek: Section 31” har været længe undervejs. Allerede i 2019 var der rygter om en serie med den Oscar-vindende Michelle Yeoh i hovedrollen som kejser Philippa Georgiou. I bonusmaterialet til den første sæson af serien “Star Trek: Discovery” mødes Georgiou med en hemmelig skyggeorganisation på Klingons hjemmeplanet. Nu kan Variety så berette, at der ikke er tale om en serie; i stedet er projektet blevet lavet om til en spillefilm, som netop har fået grønt lys.

Pressemeddelelsen tilknyttet annonceringen fortsætter forløbet fra bonusmaterialet, hvor kejser Georgiou går sammen med en hemmelig ‘Starfleet’-afdeling om at beskytte ‘United Federation of Planets’ og samtidig konfrontere Georgious fortid.

Craig Sweeny (“Limitless”) kommer til at være både manuskriptforfatter og executive producer på “Star Trek: Section 31.” Olatunde Osunsanmi (“Star Trek: Discovery,”) varetager både en rolle som executive producer og instruktør. Udover at spille hovedrollen i filmen er Yeoh også executive producer på filmen. Selvfølgelig er der stadig et stykke vej, fra en film får grønt lys, til den bliver lavet, men man kan håbe på et videreført projekt.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: