Den klassiske komediefranchise “The Naked Gun” oplever nyt liv hos Paramount, og hvis alt går efter planen, kan vi glæde os til at se en vis hr. Neeson i spotlightet.

Et reboot af “The Naked Gun”-filmserien, der strakte sig over tre film fra 1988 til 1994, er officielt under udvikling, rapporterer Deadline, og til at lede den nye film an har man udset sig “Schindler’s List”-stjernen Liam Neeson, der i øjeblikket er i forhandler om hovedrollen.

Det kommer sandsynligvis ikke som den største overraskelse, efter Neeson i januar sidste år nævnte, at Seth MacFarlane, der producerer den nye film, havde kontaktet ham angående et muligt reboot. Læs mere om det her.

Den originale franchise parodierede krimigenren og havde Leslie Nielsen i rollen som den ikoniske Franklin “Frank” Drebin, en godhjertet kriminalbetjent, der ikke ligefrem er den hurtigste knallert på havnen.

Læs også: Ny “Barbarella” på vej med “Euphoria”-stjerne Sydney Sweeney i hovedrollen

Der vides ikke meget om den kommende films handling, udover at Neeson er udset rollen som Drebins søn Frank Drebin Jr. Dermed foregår filmen altså i samme virkelighed som Nielsen-filmene.

I instruktørstolen finder vi Akiva Schaffer, der er kendt som den ene tredjedel af comedy-trioen The Lonely Island, og som siden har udmærket sig som instruktør – senest med den underholdende nytænkning af “Chip’n Dale: Rescue Rangers”. Forfatterne af animations- og live-action-hybriden, Dan Gregor and Doug Mand, står for rebootets manus.

Filmen har endnu ikke fået grønt lys, men Deadlines kilder bemærker, at det sandsynligvis blot er et spørgsmål om Neesons underskrift.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: