Han er snart aktuel igen for Fox-delen af Marvel-familien. Patrick Stewart er igen Professor X i “Logan”, og han er ikke i tvivl om, at Fox-Marvels “X-Men”-helte ville tæve “The Avengers” fra Marvel Studios til hver en tid.

Se også: Bedste superheltefilm nogensinde: “Logan” går forbi “The Dark Knight”

For selv om Stewart efterhånden er oppe i årene, så er han ikke bange for en rask udfordring af Marvel-konkurrenterne:

”X-Men versus? Jeg ved ikke, hvem Avengers er… Selvfølgelig ved jeg det. Der er ingen konkurrence. Få fat på Famke Jansen, James Marsden… Så ordner vi dem,” siger Stewart til ComicBook.

Selv om et crossover er blevet afvist i den nærmeste fremtid, så er tanken alligevel sjov at lege med. Wolverine, Jean Grey, Cyclops, Mystique, Magneto og Professor X versus Avengers-helte som Iron Man, Hulk, Captain America og Thor – hvem ville vinde?

“Logan” får dansk premiere d. 2. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 daneimp 7 år siden

*SPLAT*


- det var kampen mellem Magneto og Iron Man! :D
Gravatar

#2 Aragorn76 7 år siden

X-men er seje, men Avengers har en Hulk......så nærmere uafgjort:)
Gravatar

#3 danish99 7 år siden

Superman ville slå dem alle
King
Gravatar

#4 Matjo7588 7 år siden

Altså..
sådan ærligt vil ingen af dem vinde. men Avangers ville nok føre.

Vi kan glemme alle x-men med undtagelse af Jean som har syge powers og måske ville kunne gøre en forskel.

Men en alien man ikke kan gøre noget ved ved navn superman. og en gud som man ikke kan gøre noget ved ved navn Thor gør det realistisk til en unfair kamp.
Gravatar

#5 kblood 7 år siden

#4 Superman er jo så ikke Avenger... eller Marvel.

Vil nu være enig med Stewart her. Xavier alene burde kunne tage sig af de fleste Avengers. Okay, hvis Scarlet Witch blander sig, så bliver det nok noget mere lige. Men Xavier burde kunne styre Thor eller Hulk, og så skulle der resten af Avengers ikke være så stort et problem, og ja, Jean Grey burde kunne klare dem alle uden at have brug for hjælp.
Gravatar

#6 Lard Hanson 7 år siden

#4 Hvorfor skriver du "navn" foran navnene?
Gravatar

#7 Jach 7 år siden

Xavier ville kunne kontrollere en fra Avengers. Måske ikke Hulk, pga han trods alt vil være i hovedet på ham og jeg kan ikke forestille mig han ville kunne udholde Hulks vrede. Thor burde være muligt, så kan han holde Hulk beskæftiget. Så går kampen allerede X-Mens vej, og Jean ville sikkert også kunne tage en, Tony eller Cap ville være bedst.

Modsat kan Vision gør en hel del skade også, men vil sikkert eventuelt blive slicet af Wolverine som kun Black Panther og Cap kan holde tilbage, Spider-Man også hvis vi tæller ham med i Avengers (forudsat Hulk kæmper mod Thor). Iceman ville måske også kunne holde Vision tilbage.

Kan ikke se Avengers vinde med resten af holdet. Dog er den strategi nok bedre end X-Men ville kunne lave og Avengers ville nok finde på et eller andet der giver dem en uventet fordel.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#8 Ceepa 7 år siden

Iron man er IKKE til stede i denne kamp sammen med alle som har en rustning lavet af en form for metal! :D

Skriv ny kommentar: