Selvom det nok ikke ville falde i god jord hos tegneseriens skaber, Alan Moore, har skuespillerne i den kommende tegneseriefilmatisering “Watchmen” skrevet under på, at de skal stå til rådighed, hvis “Watchmen” bliver den succes, filmselskabet håber på, og man derfor beslutter sig for at lave en sequel.

Patrick Wilson, der spiller Night Owl i filmen, fortæller til MTV News, at det er noget, der er blevet diskuteret. ”Rent finansielt vil de gerne lave den. Men vi spurgte alle, inklusive Zack Snyder, ‘Hvordan i alverden kunne man lave en sequel eller prequel?'”

Wilson fortalte desuden, at det er normal praksis, at skuespillerne kontraktmæssigt binder sig til at medvirke i eventuelle sequels til potentielle blockbusters. Selv skuespillerne i Snyders forrige film, “300”, skrev under på at medvirke i en eventuel efterfølger, fortalte Wilson.

Patrick Wilson vil dog ikke afvise, at han ville tage natuglekostumet på igen i en efterfølger: ”Rent kunstnerisk kan jeg ikke forestille mig, at det kommer til at ske… men hvis Alan Moore skriver en sequel, ville jeg meget gerne læse manuskriptet.”Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Norrah 14 år siden

Lad os nu lige se 1'eren før vi skriger om en 2'er.
Har personligt ikke selv læst den "grafiske novelle".
Men kunne godt forstille mig at vi taler om en der er svær at forsætte.
Gravatar

#2 aero 14 år siden

At lave en 2'er til Watchmen ville jo være det samme som at lave en 2'er til V for Vendetta... Det gør man bare ikke! Og derudover kan jeg slet ikke se hvordan det skulle kunne lade sig gøre.. Men ja ja lad det være op til Hollywood at ødelægge en god historie, de kan jo bare ikke lade noget som helst (godt eller dårligt) stå alene.

Derudover er jeg heller ikke helt positiv overfor den kommende film - de bruger jo alt for unge skuespillere, men jeg venter dog med at dømme den til jeg har set den, og glæder mig da også til at se hvad de har fået ud af det.

(- og ja jeg har læst "tegneserien")
Its structural perfection is matched only by its hostility
Gravatar

#3 tiany 14 år siden

Altså hvis det er normalt praksis at skrive under på det, selvom der ikke umiddelbart er mulighed for en efterfølger, så fint nok.
Men at lave en sequel til Watchmen i realiteten er en underlig ide.
Valar morghulis
Gravatar

#4 blahblah 14 år siden

#2

Hvis man skal tro mod tegneserien så bliver man vel nødt til at bruge en masse skuespillere.

Ville nu være rart hvis de lod filmen stå alene. På den anden side kunne det være sjovt nok med en 2'er, bare for at se hvordan det ville komme til at foregå.
Gravatar

#5 fatcat 14 år siden

hmmm ... mon ikke det bliver en prequel hvis der bliver noget...det vil da i det mindste give lidt mening
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#6 aero 14 år siden

# 4 det er selvfølgelig rigtigt, men hvis vi nu bare forholder os til det meste af handlingen foregår i 85 hvor de er i 40'erne og afdankede, synes du så selv de ligner det.. eller synes du måske ikke mere de minder om nogle først i 30'erne frisker fyre...

Silk Spectre 2 http://watchmenmovie.warnerbros.com/media/images/d...

Ozymandias http://watchmenmovie.warnerbros.com/media/images/d...

Nite owl http://watchmenmovie.warnerbros.com/media/images/d...
Its structural perfection is matched only by its hostility
Gravatar

#7 JannikAnd 14 år siden

Nu er en prequel jo langtfra umulig, da der jo eksisterer masser af udenomsværker, feks. Hollis Masons (den første Nite Owl) biografi "Under the Hood" om The Minutemen. Ellers ser jeg ingen (kunstnerisk) undskyldning for at pille yderligere ved værket.
Gravatar

#8 rubberdub 14 år siden

Hvad laver wall-E i baggrunden? Det må da være et plagiat!
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#9 filmz-Jacquez 14 år siden

Jeg er imod at der skal laves en to'er til Watchmen - men det kan desværre blive en nødvendighed.
Zack Snyder har udtalt, at filmen vil blive der omkring de tre timer, men producenterne vil have den ned på 2-2½ timer. Hvad det end bliver, så er det ret lidt tid, tænker man på hvor kompleks tegneserien er. Den første film, som var planlagt at være færdig i slut-80'erne, havde Terry Gilliam som instruktør. Han droppede projektet, da den eneste mulighed for at retfærdiggøre tegneserien var at lave filmen om til en mini-serie, da der simpelthen var for meget stof til at det var muligt at lave en normal helaftens film ud af det.

Personligt glæder jeg mig rigtig meget til Watchmen - mere end The Dark Knight, som jeg også så forholdsvis meget frem til, men er også samtidig desto mere nervøs for resultatet. Zack Snyder har ikke ligefrem et imponerende CV. Nu må vi se.

Skriv ny kommentar: