Det ser ud som om, at Marvel langt om længe har fundet sin Reed Richards.

Marvel Studios er i gang med at sikre sig underskriften på et af de hotteste navne i Hollywood. Ifølge flere amerikanske medier, heriblandt Deadline, er Pedro Pascal nemlig i forhandlinger om rollen som Reed Richards, aka Mister Fantastic, den geniale leder af den legendariske superheltegruppe “Fantastic Four”.

Pascal, der tidligere i år blev nomineret til en Emmy for sin fantastiske præstation som Joel Miller i HBO’s successerie “The Last of Us”, er en travl mand i øjeblikket med projekter som “Gladiator 2”, Zach Gregger-filmen “Weapons” og ikke mindst anden sæson af den førnævnte serie i horisonten. Man er dog tilsyneladende fortrøstningsfuld, når det kommer til at få “Fantastic Four”, som sigter efter produktionsstart tidligt næste år, presset ind i det tætpakkede program.

Det er ikke første gang, vi kommer til at se den elastiske superhelt i MCU. John Krasinski spillede rollen i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” – dog som en alternativ variant til den Mister Fantastic, vi kommer til at møde i det primære univers, som samtlige MCU-film har taget udgangspunkt i. Det er altså den primæruniversets variant, som Pascal er udset til at skulle spille.

Læs også: “Der er julefest i den første trailer til Marvels ‘What If…?’ Sæson 2”

Der er ikke fundet andre medlemmer af superheltegruppen endnu, selvom Marvels søgen er godt i gang.

Matt Shakman, der var instruktør på samtlige “WandaVision”-episoder, har fået til opgave at instruere filmen, som er skrevet af “Avatar: The Way of Water”-forfatter Josh Friedman.

“Fantastic Four” får premiere den 1. maj 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: