Hollywood led et stort tab, da den 46-årige skuespiller Philip Seymour Hoffman den 2. februar kunne erklæres død grundet en heroin-overdosis. Hoffman var velset blandt både sine kollegaer og filmfans, og nu er hans testamente blevet offentliggjort, hvor han har et specielt ønske til sin ældste søn.

Se også: Philip Seymour Hoffman død, 46 år.

I testamentet, der er næsten 10 år gammelt, har Hoffman et ønske om, at hans ældste søn, Cooper Hoffman, skal bo og vokse op i en af tre følgende byer: New York, Chicago eller San Fransisco.

Det er den afdøde faders ønske, at hans søn skal vokse op med kultur, arkitektur og kunst, som disse byer kan tilbyde. På tidspunktet, da testamentet blev skrevet, var Cooper Hoffman kun ét år og Hoffmans eneste barn, hvilket forklarer, hvorfor de to yngre børn ikke er nævnt.

Endvidere går størstedelen af arven til Hoffmans kone, Marianne O’Donnell, der også er mor til hans tre børn. En fond er også oprettet i Coopers navn, som skal bruges bl.a. på uddannelse og sundhed. Når Cooper Hoffman fylder 25, kan han hæve halvdelen af kontoens beløb, mens sidste halvdel må vente til han fylder 30 år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Gasivodo 10 år siden

..det lyder da ganske fornuftigt.
Men måske; sætte barn(børn) før sprøjte, havde været bedre?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Menneskedyr 9 år siden

Det var desværre ikke muligt for ham. Han har tydeligvis været i stoffernes magt, og så er det sgu svært at tænke særligt langt eller reflektere fornuftigt
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925

Skriv ny kommentar: