I går kom den nye teaser-plakat til den kommende film “Transformers: De faldnes hævn” frem, og i dag kan man så få et kig på samme plakat – efter at den har været en tur igennem Photoshop.

Bloggen Transformers Live har fået ændret på plakaten, således at hele billedet er kommet frem i stedet for at være omsluttet af mørke, som det er på den officielle plakat. Hvad, de er kommet frem til af resultat, er, at det højst sandsynligt er ansigtet på “Den faldne”, som vises, og ikke Megatron, som ellers har været de flestes bud indtil videre.

Billedet kan ses ved at klikke her.

“Transformers: De faldnes hævn”, som igen er instrueret af Michael Bay og har Shia LaBeouf i hovedrollen, står til at få premiere i danske biografer til juni.


Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 filmz-Altana 11 år siden

Hvad, de er kommet frem til af resultat, er, at det højst sandsynligt er ansigtet på "Den faldne", som vises, og ikke Megatron,

Ja det er flot!!! Få nu ændret "Transformers : De faldnes hævn" til "Den faldnes hævn".. Det er jo hamrende pinligt det her..
Gravatar

#2 filmz-Kenados 11 år siden

Hov hov hov kan vi så lige få kammertonen :-) Det er jo blot en lille bitte fejl...
Gravatar

#3 chandler75 11 år siden

# 1 Filmz bruger altid den officielle danske titel på nyere film, så medmindre den bliver ændret, hedder den "De faldnes hævn" :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#4 filmz-Altana 11 år siden

Kenados (2) skrev:
Hov hov hov kan vi så lige få kammertonen :-) Det er jo blot en lille bitte fejl...


Jamen det er jo grinagtigt. Det er jo ikke blot en lille fejl. Det er en totalt misvisende og tanketom oversættelse.. Det er der en eller anden der har fået penge for. Det er da pinligt..
Gravatar

#5 filmz-Altana 11 år siden

Især nu hvor det står bøjet i neon, "The Fallen" ikke er de besejrede fra 1eren..
Gravatar

#6 filmz-Kenados 11 år siden

Altana (4) skrev:
Jamen det er jo grinagtigt. Det er jo ikke blot en lille fejl. Det er en totalt misvisende og tanketom oversættelse.. Det er der en eller anden der har fået penge for. Det er da pinligt..


Tjah det kan jo være, at n'et ikke lige kom med, da nyheden blev skrevet, så der kan være tale om en fejl. Man siger jo, at dem som ikke laver fejl ikke laver noget. Du kan da heller ikke selv med god samvittighed sige, at du aldrig nogensinde har lavet en fejl på dit arbejde. Man kan da godt nævne fejlen her i forummet for at påpege den, men jeg synes ikke, at man behøver at skrive på den barnlige måde. Kan du ikke lide lugten i bageriet, kan du jo bare smutte. Der er da sikkert også stave-, grammatik- og kommafejl i det jeg skriver, men jeg tror da, at de fleste kan læse det alligevel.

Jeg synes at filmz.dk er en fantastisk side, og jeg kigger da herind jævnligt, så jeg gider ikke at høre på folk, som brokker sig over ingenting, og ikke har andet at gå op i. Det er jo ikke sådan, at du betaler for at benytte siden, og der er da mange andre sider med filmnyheder, som man kan benytte, hvis man er utilfreds.
Gravatar

#7 dyg 11 år siden

#6 - Som chandler siger, så er det ikke en fejl på Filmz, da filmen rent faktisk har fået den danske titel: "DE faldnes hævn".

At filmen i sig selv kan betragtes som een stor fejl, er så en anden sag.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#8 chandler75 11 år siden

Jeg kontaktede den danske distributør UIP, som efterfølgende kontaktede Paramount i USA, og meldingen er, at titlen "De faldnes hævn" er korrekt, eftersom "De" refererer til alle Decepticons, og ikke kun The Fallen (titlen er samtidig dobbelttydig, og refererer således også til The Fallen).
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#9 filmz-yoshimura 11 år siden

Det er jo også lidt nemmere på engelsk, hvor dobbeltheden består i "The Fallen", som selvsagt både kan referere til ental og flertal - der er man så nødt til at vælge på dansk. Og længere er den så ikke ...
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#10 Bohemian 11 år siden

Når man så skal vælge en dansk titel synes den nuværende titel er fin nok, selvom det er ærgerligt at dobbelt betydningen er væk.
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: