Danske Pilou Asbæk har scoret sig en vigtig rolle i New Line Cinemas filmatisering af Stephen King-bestselleren “Salem’s Lot”, rapporterer THR.

“Game of Thrones”-stjernen slutter sig til et cast, der har Lewis Pullman (“Bad Times at the El Royale”) i hovedrollen. Derudover er Alfre Woodard (“Luke Cage”), Bill Camp (“Joker”), Makenzie Leigh (“Gotham”), William Sadler (“Bill & Ted’s Bogus Journey”) og Spencer Treat Clark (“Agents of Shield”) på rollelisten.

King-gyseren følger forfatteren Ben Mears (Pullman), der i forsøget på at finde inspiration til sin næste bog vender tilbage til sin barndomsby, Jerusalem’s Lot. Det går dog op for Ben, at byen hærges af en vampyr, og han samler derfor et hold, der skal bekæmpe den uvelkomne ondskab.

Asbæk skal spille Richard Straker, vampyrens følgesvend, der ikke er bange for at gøre beskidt arbejde for sin herre.

“Salem’s Lot” instrueres og skrives af “It: Chapter 1 & 2”-forfatter Gary Dauberman, der også har instrueret den James Wan-producerede “Annabelle Comes Home”. Wan agerer også producer på den kommende film.

Det er ikke første gang, Asbæk arbejder sammen med skaberen af “The Conjuring”-universet. Den danske stjerne spiller nemlig med i instruktørens DC-film “Aquaman and the Lost Kingdom”.

Læs også: “James Wan ved FanDome: Sådan bliver ‘Aquaman 2’ anderledes”

“Salem’s Lot” har endnu ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: