Den danske Pilou Asbæk skal efter sigende spille over for en anden “Game of Thrones”-stjerne, Jason Momoa, i opfølgeren til “Aquaman”.

Det er en god uge for danske Hollywood-stjerner. Først er Mads Mikkelsen blevet castet i den kommende “Indiana Jones 5”, og nu kan Deadline afsløre, at Asbæk er blevet udset en rolle i James Wans “Aquaman 2”.

Hvem Asbæk kommer til at spille, er ikke blevet offentliggjort endnu. Det er heller ikke klart, hvad filmen kommer til at handle om, eller hvordan den kommer til at spille ind i et post-“Zack Snyder’s Justice League”-DCEU.

Skuespilleren, der fik sin første rolle i 2008-filmen “To verdener”, har de seneste år markeret sig som en af de største danske internationale stjerner med roller i serier som “The Borgias” og “Game of Thrones” og i film som “Overlord” og live-action remaken af “Ghost in the Shell”.

Læs også: “Pilou Asbæk spiller over for MCU-stjerne i Netflix-traileren ‘Outside the Wire'”

James Wan er tilbage ved roret efter at have ført den første “Aquaman” til en fantastisk økonomisk succes, hvor filmen hev omkring 1,15 mia. dollars hjem. Han fungerer desuden igen som producer sammen med Peter Safran, mens manuskriptet bliver skrevet af David Leslie Johnson-McGoldrick.

“Aquaman 2” står til at få premiere den 15. december næste år.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 9 måneder siden

Måske skal han erstatte Amber Heard? :P
Gravatar

#2 Miko666 9 måneder siden

#1 tror sku ikke Amber er væk fra Aquaman...så var der blevet skrevet om det
Gravatar

#3 The Man With a Lot Of Names 9 måneder siden

#2 sandt, men jeg jokede også bare lidt :)
Gravatar

#4 Mads47 9 måneder siden

#1 Jeg ser ham gerne i den dragt og langt ultra rødt hår.
Gravatar

#5 Miko666 9 måneder siden

#3 kunne jo godt være du var en a de der johnny depp fans der ville have hende ud a filmen fordi wb valgte a fyre Depp fra Fantastic Beasts fimene
Gravatar

#6 sraw rats 9 måneder siden

Sådan Pilou dreng!

Var det fake news at Emilia Clarke erstatter Amber Heard i Aquaman?

Amber Heard has no heart

Skriv ny kommentar: