Det kører for Pilou Asbæk. Til foråret er han med i “Game of Thrones”, og nu er det netop offentliggjort, at han for anden gang skal spille sammen med megastjernen Scarlett Johansson.

Se også: Pilou Asbæk skal medvirke i “Game of Thrones”

Første gang var i Luc Besson-filmen “Lucy”. Denne gang er det Rupert Sanders (“Snow White and the Huntsman”), der skal styre løjerne i filmatiseringen af “Ghost in the Shell”, skriver Variety.

“Ghost in the Shell” er en japansk manga-franchise, som første gang udkom i 1989. Fortællingen er sci-fi, hvor Scarlett Johansson skal spille lederen af en task-force af cyborgs kaldet Section 9, som skal stoppe cyber-terrorister med The Laughing Man i spidsen.

Asbæk spiller næstkommanderende for cyborghæren som karakteren Batou, der er den bedste kæmper i Section 9.

“Ghost in the Shell” får premiere d. 31. marts i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Kviesgaard 8 år siden

Ok den havde jeg ikke lige set komme.

Men Asbæk som Batou? Er han ikke for lille til den rolle?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Mr AC 8 år siden

Kviesgaard (1) skrev:

Men Asbæk som Batou? Er han ikke for lille til den rolle?


Tænkte det samme Batou er jo stor som en bus i det originale forlæg... men man giver ham måske samme behandling som Michael Clarke Duncan i "The Green Mile", så han virker større
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Mads83 8 år siden

bliver simpelthen spændende!
Gravatar

#4 Zyphax 8 år siden

! Æhh... æv.

Intet dårligt om Pilou, men ville gerne have set en skuespiller af en anden kaliber i så central en rolle i netop den film...

Genså filmen i sidste uge efter mange år, og var yderst begejstret over at den stadig var en eminent filmoplevelse og glædedes over den stilfulde måde at det geniale plot bliver fortalt på. En klassiker.

Så har da store forhåbninger til den længe ventede hollywood-version, men disse bliver desværre sænket lidt af de offentliggjorte navne. Intet dårligt om Scarlett Johansson heller... hun har bare været med i meget på det seneste, og hendes skuespil er desværre lidt fladt i mange i de roller...

Håber dog de gør det godt. En god "Ghost in the Shell"-film vil være meget ventet her :)

Skriv ny kommentar: