‘Når du ser et stjerneskud…’

Ganske ligesom filmens titelkarakter, bliver filmen “Pinocchio” bragt til live i den første trailer til Disneys live-action remake af deres egen 82-årige animationsklassiker.

Her ser vi Tom Hanks i rollen som dukkemageren Gepetto, hvis ønske om, at hans marionetdukke kommer til live, går i opfyldelse. Pinocchio, som dukken hedder, skal bevise, at han kan være modig, sandfærdig og uselvisk for at blive til en rigtig dreng, hvilket dog viser sig ikke at være helt lige til.

Benjamin Evan Ainsworth (“The Haunting of Bly Manor”) lægger stemme til den titulære dukkedreng, mens hans ‘guide’, Jesper Fårekylling, spilles af Joseph Gordon-Levitt.

Hvor traileren giver os masser af Gepetto og Jesper Fårekylling, får vi ikke Pinocchio at se, før til allersidst. Her er den gule hat, det sorte hår og den lange næse umiskendelig, og det første billede, vi fik af karakteren, viser da også, at han er som snydt ud af næsen på hans animationspendant.

Robert Zemeckis, der tidligere har arbejdet sammen med Hanks på klassikere som “Cast Away” og “Forrest Gump”, har instrueret den kommende Disney-film. Han har også skrevet filmen i samarbejde med “Rogue One: A Star Wars Story”-medforfatter Chris Weitz.

Disneys remake er ikke at forveksle med Guillermo del Toros stop-motion-film “Pinocchio”, der også udkommer i år.

Du kan se teaser traileren til Guillermo del Toros “Pinocchio” lige her.

Disneys “Pinocchio” får premiere som Disney+-exclusive den 8. september i år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: