Optagelserne til Disneys femte eventyr om kaptajnen Jack Sparrows færden på de syv have er netop begyndt i Queensland, Australien.

Se også: [url=hobbitten-skuespiller-saetter-sejl-til-pirates-of-the-caribbean-5]”Hobbitten”-skuespiller sætter sejl til “Pirates of the Carribean 5″[/url]

”Pirates of the Carribean: Dead Man Tells No Tales” er produceret af Jerry Bruckenheimer og har de to norske instruktører, Espen Sandberg og Joachim Rønning (”Kon-Tiki”) bag roret.

Ud over Johnny Depp vender også Geoffrey Rush tilbage i sin role som piraten Barbossa. Af nye ansigter kan blandt andet ses Javier Bardem, Brenton Thwaites (”Maleficent”) Kaya Scodelario (”The Maze Runner”) og Golshifteh Farahani (”Exodus”).

De fire foregående film i serien har indspillet for imponerende 24 milliarder kroner på verdensplan.

“Pirates of the Carribean: Dead Man Tells No Tales” får premiere til sommer 2017.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lauzzy81 6 år siden

Tjaa tjoo, ved sgu ikke om jeg ser frem til den, de 3 første var da underholdende, 4'eren var noget juks....men nu må vi se!
Gravatar

#2 henrique406 6 år siden

#1

Jeg synes 4'eren var bedre end 3'eren, den var squ lidt langt ude, især de scener med Depp på "den anden side", var lidt for langtrukkende.

Det bliver spændende at se hvad 5'eren kommer til at handle om. Det er i hvert faldt et interessant cast.
Gravatar

#3 dslacker 6 år siden

Synes de surealistiske sekvenser med Depp på "den anden side" er klart det bedste ved alle filmene :-)
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440
Gravatar

#4 henrique406 6 år siden

#3

Jeg synes alle filmene var super underholdende, men lige frem at kalde Deep surrealistiske scener for det bedste i alle tre film, er måske liiiige optimistisk nok ;-)

Gravatar

#5 moulder666 6 år siden

Jeg synes helt klart, at de skal komme med flere kommentarer om rom, der bliver væk! Oh, og det med øjet er også en sikker vinder hver gang!

Eller med andre ord:

Potc 1: 6-7 af 10
Potc 2: 4 af 10
Potc 3: 2 af 10
Potc 4: 2 af 10
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 Elvira39 6 år siden

dslacker (3) skrev:
Synes de surealistiske sekvenser med Depp på "den anden side" er klart det bedste ved alle filmene :-)
De var flotte og opfindsomme at se på, men ultimativt ligegyldige og faktisk en anelse kedelige. I en anden type film, kunne de muligvis havde fungeret.

Skriv ny kommentar: