På plakatsiden NewestPosters kan man se den første plakat til “Arn – Tempelridderen”, den ventede filmatisering af Jan Guillous populære romantrilogi fra korstogstiden.

Historien følger Arn Magnusson, der fra barn af opdrages af cisterciensermunkene ved Varnhem Kloster i Västra Götaland og Vitskøl Kloster i Danmark og får den tids bedste uddannelse i Europa.

Men munkene forstår hurtigt, at Arn ikke er bestemt til at blive klosterbroder, og beslutter, at han vil kunne gøre mere nytte som en troens forsvarer i det Hellige Land. Arn er imidlertid uvidende om disse planer og vender tilbage til den fædrene gård, hvor han for første gang møder kvinden, lysten og kærligheden i form af Cecilia med det resultat, at han dømmes af kirken til at gøre bod som tempelridder i det Hellige Land. Da Arn vender tilbage, må han kæmpe for kærligheden og det, som er blevet hans livs erklærede mål: At samle Sverige i ét rige.

“Arn – Tempelridderen” er Skandinaviens dyreste produktion nogensinde med et budget på over 170 mio. kroner. Den danske instruktør Peter Flinth står bag kameraet på “Arn”, hvis titelrolle besættes af den 32-årige svenske skuespiller Joakim Nätterqvist.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Riqon 15 år siden

Ser fedt ud :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 filmz-daneimp 15 år siden

*falder på knæ og beder* plz Gud! Lad vægten ligge på den nordiske/skandinaviske del af historien og ikke det hellige land!!

Og fed plakat! Han ser sku målbevidst og ond ud :D I mit hoved passer han godt som jeg forestillede mig Arn ;)
Mine fanmade trailers: www.youtube.com/daneimp
Trailermusik forum: www.trailertracks.net
Gravatar

#3 keitel 15 år siden

Kender ikke meget til historien, er det meningen at det bliver en trilogi, hvis den bliver en succes?
Er der nogen der ved hvad sproget bliver i filmen? Hader det svenske sprog.
Gravatar

#4 Xerxeskosaurus 15 år siden

#3 - Hvad med at se traileren?
Gravatar

#5 filmz-daneimp 15 år siden

Sproget bliver sikkert i de nordiske landes modersmål - kan man se i teaseren, dansk ved danskerne, svensk for svenskerne, norsk for nordmændene, bliver interessant at se hva de snakker i Jerusalem ;)

Der bliver lavet 2 biograffilm og 6 afsnit til TV... hva der kommer først (afsnittene eller filmene) ved jeg ikke...
Mine fanmade trailers: www.youtube.com/daneimp
Trailermusik forum: www.trailertracks.net
Gravatar

#6 Patriarch 15 år siden

Det gør filmen nok vil jeg gætte på.

Serie først og så film plejer altid at være en "afterthought".
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#7 keitel 15 år siden

#4 ok, troede kun man kunne se en plakat, har ikke en hurtig nok forbindelse til at se trailere.
Gravatar

#8 filmz-daneimp 15 år siden

#6, du har sikkert ret, tænker bare over det eftersom filmene er navngivet efter bog 2 og 3, så det kan jo godt være at serien bliver en form for indledning til filmene som vil skildre Arns opvækst - Hvis folk så vil se mere må de betale i biffen ;) Film 1 omhandler så Arn i Jerusalem og Cecilia i sverige, og bog 3 så hvor de er sammen i Sverige :) - men blot en tanke.

Man kunne self. også lave bog 3 til serien, men for det første er bog 3's titel allerede brugt til film 2, og det ville måske være lidt irriterende at den sidste del af historien hele tiden bliver afbrudt, men igen, med en serie kan man få mange flere detaljer med... der er argumenter for og imod, tror bare vi må væbne os med tålmodighed :D
Mine fanmade trailers: www.youtube.com/daneimp
Trailermusik forum: www.trailertracks.net

Skriv ny kommentar: