“Teenage Mutant Ninja Turtles”-forfatter ville elske at genindspille originalen fra 1990.

Det var før, at de digitale effekter begyndte at dominere filmmediet, hvilket betød, at Jim Henson skabte kostumerne til de fire turtles i “Teenage Mutant Ninja Turtles” fra 1990.

Siden er andre spillefilm baseret på TMNT-franchisen forsøgt bragt til verden, men uden den store succes.

Derfor har “Teenage Mutant Ninja Turtles”-forfatter Bobby Herbeck planer om et reboot af originalen:

[i]”Vi forsøger at få det til at ske. Vi ønsker et reboot. Vores fans kontakter os på Instagram og siger: ‘Hvorfor genindspiller I ikke den første film?’ Vi ville elske at gøre det,” siger Bobby Herbeck til ComicBook.

Planen er, at digital teknologi skal medvirke til at skabe den TMNT-film, som man drømte om dengang for 30 år siden.

Læs også ‘Teenage Mutant Ninja Turtles er blevet voksne – genial sketch‘.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

Suk. Ja for se bare hvor godt det gik i CGI filmen. Det lignede lort.
Turtles 1 og 2 er stadigvæk de bedste Turtles film. Især fordi de har den 90er charme som nyere film bare ikke kan fange længere.

Tvivler virkelig på at mange fans skriver til dem om at de skal genindspille den gamle film. Hvorfor? Jeg ser stadigvæk den gamle film og på intet tidspunkt tænker jeg "oh, hvis bare de havde haft CGI til at hjælpe dem dengang!"
Det er præcis det samme med nye horror film. The Thing. De brugte praktiske effekter men så blev der lige smidt en masse lorte CGI henover og filmen var skrald pga det, hvorimod den gamle The Thing af John Carpenter stadigvæk er en af de top 5 bedste monster film nogensinde. Hvorfor mon? Manglende CGI? Helt klart :P
Gravatar

#2 The Man With a Lot Of Names 2 år siden

Er der seriøst nogen der spørger efter remakes af film? Det skal jeg have bevis på først.
Gravatar

#3 The one is back 2 år siden

jeg Tænkte på hvis man skulle remake Star Wars filmene skulle man så ikke genbruge John Williams musik for det er jo Star Wars lige som Nibelungens Ring er Richard Wagner det er jo nye skuespillere men det er jo stadigvæk det samme stykke og musikken er det samme?

Skriv ny kommentar: