Plejmo tager streamingkampen op: Film fra 3 kr.


Netflix, Viaplay, Filmstriben og HBO Nordic. Der er masser af spillere på det danske streaming-marked. Nu er der endnu en. Plejmo hedder den svenske tjeneste, der tilbyder film fra tre kroner stykket.

Se også: Gratis filmtjeneste overhaler Netflix

Hos Plejmo betaler man kun for de film, man rent faktisk ser. Plejmo adskiller sig dermed fra andre streaming-tjenester med en månedlig abonnement-udgift.

”Rigtig mange brugere af streaming-tjenester ser slet ikke alt det, de rent faktisk betaler for hver måned. Hos Plejmo vil vi gøre det nemt og billigt at finde film af høj kvalitet uden at skulle binde sig økonomisk. Vi har Nordens største udvalg af film, en stor mængde nichefilm, og vi tilbyder vores brugere at betale så lidt som 3 kr. per film, hvis det ikke er nye udgivelser,” siger Ulrika Lindwall, direktør i Plejmo.

I dag er der 2.500 filmtitler på tjenesten, og udbuddet vil vokse til 6.000 i maj og 8.000 i september. Og alle nye titler er tilgængelige i HD.

I løbet af foråret bliver Plejmo suppleret med udvalgte serier. Tjenesten er p.t. tilgængelig til PC/Mac, smartphone og tablet. I løbet af foråret bliver tjenesten også tilgængelig til ChromeCast.

Læs mere på Plejmo.dk

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 hai2u 6 år siden

Well, de fleste film koster imellem 29-49 kr derinde, så det er da ikke mange film der skal ses før det ikke kan betale sig længere.
Gravatar

#2 stokkeprygl 6 år siden

"Fra 3kr"

...... Genialt salgstrick !
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Holder mig til Netflix og HBO. Tror aldrig tjenester som forlanger "leje" af sine film vil blive særlig store, i forhold til andre tjenester hvor man blot betaler et fast beløb i måneden.
Gravatar

#4 Jach 6 år siden

hai2u (1) skrev:
Well, de fleste film koster imellem 29-49 kr derinde, så det er da ikke mange film der skal ses før det ikke kan betale sig længere.

Hvis det er rigtigt, så det ikke bedre end en kombo med Netflix, HBO og Viaplay. Men ellers kunne man måske engang imellem kigge derinde og se om der ikke er en billig film der er interessant. Så længe det har bedre udvalg end Netflix.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#5 Kisbye 6 år siden

Hvis de skulle have en film, som jeg ikke kan finde på de andre tjenester, vil det sikkert være en mulighed jeg vil benytte mig af.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)

Skriv ny kommentar: