Natasha Lyonne gør sig som levende løgnedetektor i den underholdende nye trailer til “Poker Face”, “Knives Out”-instruktør Rian Johnsons næste serie.

Johnson tager mysteriegenren fra det store lærred ned til tv-skærmen med “Poker Face”, der ugentligt fører os fra mysterium til mysterium – og fra stjerne til stjerne.

Her følger vi “Russian Doll”-stjernen Natasha Lyonne i rollen som Charlie Cale, en kasinomedarbejder på flugt, der har en fortrinlig evne til at se, når nogen lyver. På hendes eventyr på farten løber hun ved hvert stop ind i en ny gruppe spændende karakterer og en forbrydelse, hun ikke kan lade være med at opklare.

Blandt gæstestjernerne finder vi Lil Rel Howery, Chloë Sevigny, Ron Perlman, Adrien Brody, der for nyligt kunne opleves i whodunit-filmen “See How They Run”, samt Joseph Gordon-Lewitt, der har haft roller – store såvel som mikroskopisk små – at spille i samtlige af Johnsons hidtidige film.

Selvom Johnson er manden med ideen bag serien, er han ikke den eneste person i instruktørstolen. Lyonne, der bestemt heller ikke er ubekendt med tjanserne bag kameraet, har nemlig også instrueret og skrevet mindst en episode, mens også “Zola”-instruktør Janicza Bravo har instrueret.

Læ også: “Rian Johnson ville have udeladt ‘A Knives Out Mystery’ fra ‘Glass Onion’-titel”

“Poker Face” får premiere på den amerikanske streamingtjeneste Peacock den 26. januar. Vi ved ikke præcist, hvornår serien kan ses i Danmark, men SkyShowtime forventes at stå for serien herhjemme.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: