Biograf i Los Angeles valgte torsdag aften at aflyse to visninger af “Joker” efter politiet havde informeret om ‘troværdig trussel’.

Century Huntington Beach and XD theater valgte torsdag i samarbejde med Huntington Beach Police Department at aflyse to visninger af “Joker”.

Politiet ankom til biografen torsdag efter at have modtaget såkaldt ‘troværdige’ trusler imod biografen, skriver Variety.

Det vides ikke, hvilken type trusler der var tale om, men biografen åbnede igen for visninger fredag.

Hele åbnings-weekenden var der ekstra politi-patruljering i området omkring biografen.

FBI har op til “Joker”-premieren kommenteret på mulige trusler fra højreekstreme incels – læs om det her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 123456789 11 måneder siden

Hold kæft de arbejder på højtryk for at få den film ned med nakken
Gravatar

#2 OliverDK 11 måneder siden

Nu gælder det ikke nødvendigvis her i landet, men læser jeg amerikanske og engleske medier (særligt dem med incel teorierne) så får jeg indtrykket af de næsten ønsker deres teori holder stik. For der malkes godt nok på denne historie, mens verden gladeligt går i bioen uden frygt.

Jeg tænker ind imellem, om deres fokus på hvad jeg har forstået, startede som ren spekulation i pressen om incels kunne blive inspireret af denne film nogle måneder før udgivelsen, netop ikke har sat gang i alle idioterne, der så mulighed for at skabe kaos med trusler rundt om på nettet, som poltiet og FBI så er tvunget til at reagere på.

Blot nogle tanker jeg har.
Gravatar

#3 Gridlock 11 måneder siden

https://i.imgur.com/dYDb8I2.jpg

Også Midnight´s edge har lavet en ganske fin lille video omkring hele det skyderi der var ved the Dark KnightÅbenbart var hele det med at han kaldte sig selv for The Joker, ikke noget der skete og den eneste grund til han gik efter the Dark Knight var fordi han vidste der ville være en masse menesker der.

Skriv ny kommentar: