For små to måneder siden gav Ridley Scott os den første trailer. Nu kommer så en særlig forfilm til “Alien: Covenant”, hvor hele mandskabet præsenteret inklusiv nyeste medlem, James Franco.

Se også: James Cameron forstår ikke mere “Alien”: Vi har set det 100 gange før

Prolog-filmen på over fire minutter har titlen “The Last Supper”, der er en religiøs henvisning til Jesu sidste måltid, den sidste nadver – inden lidelserne.

På den måde virker det her klip også til at være måltidet før mange, mange “Alien”-lidelser.

Ridley Scott har da også indlagt en kæk reference til sin klassiker fra 1979 – men den må du selv finde. Pas dog på, du ikke får maden galt i halsen…

“Alien: Covenant” får premiere d. 18. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Krurri 7 år siden

god lille film :)

ville dog være bedre hvis man kunne få lov til at se den uden problemer og ikke hele tiden blev kastet op og ned på siden af de LORTE reklamer man nu er tvunget til at se. Det skete endda også flere gange imens jeg skrev det her.

Tag jer nu sammen Filmz. Har ikke noget imod at se reklamer herinde men når det er så irriterende at jeg indtil videre er blevet kastet op og ned på siden 6 gange imens jeg har skrevet det her så synes jeg sku ikke det er iorden
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

#1 Der er sådan et lille kryds nede i højre hjørne af videoen, klik på den. Så får du endda videoen i fuld skærm, så hopper billedet ikke når der skiftes reklamer :)
Gravatar

#3 Peteryde 7 år siden

Synes da ikke jeg oplever at blive kastet rundt. Ihvertfald ikke i chrome.

On Toppic: Jeg glæder mig meget til denne film. Kunne også godt lide Prometheus. Håber da den indfrier mine forventninger.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Hold venligst adblocker-diskussionen i rette tråd. Vi er klar over problemet med 'hop', som vi aktuelt prioriterer at løse.
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

Håber ikke Scott satser på Hollywood bølgen med der skal til at være homoseksualitet, dog hvis det ikke er mere en der her der bliver vist klippet overlever vi nok. Men skal ikke til at blive Broke Back Aliens. Hvad sker der for den der Jarjar værdige humor der kommer hvor hun får et klp i ryggen ?
Gravatar

#6 LarsMan89 7 år siden

The foods aren't that bad.
Gravatar

#7 KEiZ 7 år siden

#5 jar jar humor???

Det er da en mega ref, til John Hurt i første film.......
suverent lavet !!

Glæder mig håber sku den er god....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#8 Dj Kold 7 år siden

Den der "food not bad" sætning fik mig til at tænke på diskussionen marine soldaterne har om morgenbordet i Aliens.

Skriv ny kommentar: