Ridley Scott lavede den første “Alien”. James Cameron lavede den actionfyldte efterfølger. Snart er Ridley Scotts igen “Alien”-klar med “Covenant”. Nu siger James Cameron, at nok må være nok: Vi har fattet det.

Se også: ”Alien”-instruktør: Der er ingen historie i superheltefilm

Således holder Cameron ikke igen med sin mening om kvaliteten af “Alien”-franchisen efter de to første i rækken:

”Jeg tror, vi er kommet videre. Det er sådan, okay, vi har fattet det… Jeg har set det i 100 gyserfilm siden… Men er der nogen årsag til at lave endnu en nu? Det ved jeg ikke,” siger Cameron til Vulture.

Efter de hårde ord føler Cameron sig dog nødsaget til at udtrykke respekt for Ridley Scott, som skal instruere den kommende ”Alien: Covenant”:

”Jeg vil stå i kø til enhver Ridley Scott-film. Selv en ikke så god en, fordi han er sådan en kunstner, sådan en filmskaber.”

Ridley Scott vendte tilbage til “Alien”-universet i 2012 med ”Prometheus”, som var den første ud af en række prequels, som skal lede op til den originale “Alien” fra 1979.

“Alien: Covenant” får premiere d. 18. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 David Munch 7 år siden

Cameron udtalte sig også omkring Avatar: "Jeg tror, vi er kommet videre. Det er sådan, okay, vi har fattet det... Jeg har set det i 100 scififilm siden... Men er der nogen årsag til at lave fire mere? Det ved jeg ikke," siger Cameron til Vulture.
Gravatar

#2 Jach 7 år siden

David Munch (1) skrev:
Cameron udtalte sig også omkring Avatar: "Jeg tror, vi er kommet videre. Det er sådan, okay, vi har fattet det... Jeg har set det i 100 scififilm siden... Men er der nogen årsag til at lave fire mere? Det ved jeg ikke," siger Cameron til Vulture.

Præcis det jeg tænkte. Tror han er misundelig for ikke at blive inviteret til at lave endnu en også, hvilket jeg gerne så, der er ikke rigtig nogen der har kunnet imitere deres 2 Alien film særlig godt.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#3 zamm- 7 år siden

Måske skulle han lige holde kaje, nu når han har ambitioner om, at lave 3 yderligere Avatar-film...!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#4 Lard Hanson 7 år siden

http://filmz.dk/deadpool-instruktoer-i-spil-til-reboot-af-terminator skrev:
Paramount kommer ikke til at lave mere "Terminator". I stedet vender rettighederne til franchisen om to år tilbage til James Cameron - og dem har han tænkt sig at bruge til et afsluttende "Terminator"-kapitel.

Ja, nu gider vi ikke dét mere ... Vi skal baare liige have én til.
6 film, en tv-serie, en tegneserie, osv... Han skal bare lukke røven.
Gravatar

#5 Wrigley 7 år siden

Og det kommer fra manden med 4 mere Avatar film i støbeskeen, hvorfra den første var en "Pocahontas" klon...
Gravatar

#6 Geekalot 7 år siden

#5 kunne heller ikke andet en at grine af den kommentar hehe :)
Gravatar

#7 kblood 7 år siden

Alien universet synes jeg er en af dem der sagtens kan koges meget suppe på. Det eneste der ikke ville være godt er hvis de film der laves bliver lavet dårligt. Jeg synes nu både Alien 1, 2, 4 og den der prequel var gode. Klart var 1 og 2 bedst, og min nummer 1 er nok Aliens, altså 2eren. 3eren syntes jeg var noget kedelig. Prequelen kunne da have været bedre, men syntes nu den var underholdende nok.
Gravatar

#8 Streamhub.dk 7 år siden

Jeg synes der er så mange spørgsmål jeg stadig savner svar på i Alien franchiset og Prometheus gav dig svar på en del, men også en helt række nye spørgsmål. Det kapitel står piv åbent og venter med længsel på flere film!

Skriv ny kommentar: