Det har længe heddet sig, at Ridley Scott arbejder på en sequel til “Prometheus”. Men nu viser det sig, at “Prometheus 2” nok bliver tættere knyttet til det originale “Alien”-univers end først antaget. Titlen på den kommende sequel bliver således “Alien: Paradise Lost”.

Se også: Ridley Scott åbner op for to “Prometheus”-film mere

Det er Ridley Scott selv, der har afsløret titlen i forbindelse med lanceringen af den snart premiereaktuelle “The Martian”.

Ifølge Scott refererer titlen til poeten John Miltons episke digt fra 1600-tallet, “Paradise Lost”. Digtet omhandler Syndefaldet i Biblen, Adam og Evas bortvisning fra Paradisets have. Hvordan det så skal passe sammen med uhyggelige dræber-aliens, må tiden vise.

“Alien: Paradise Lost” får premiere i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Gasivodo 8 år siden

Cool! Foretrækker dog bandet indtil videre..

Og Hvorfor VIL Ridley S. køre James C. stilen? Udover den; sequel/Pre'/remalke-tid vi befinder os i?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Nagash 8 år siden

Hmm.. Måske det netop er derfor, han fik udsat arbejdet på Alien 5, fordi denne er noget tættere på universet, end først antaget?

Jeg var dog ret glad for Prometheus, så glæder mig også ret meget til denne. At den nu muligvis får endnu tættere forbindelse til Alien, gør den kun endnu mere interessant :)
Gravatar

#3 Therewillbeblod 8 år siden

Igår syntes jeg, at jeg læste at han ville lave 1-2 Prometheus film mere, før han kædede dem sammen med Alien?
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 David Munch 8 år siden

"Prometheus 2: Alien: Paradise Lost" - Noget af en mundfuld. Eller skal det forståes sådan at Prometheus 2 slet ikke er en 'Prometheus' film alligevel, men en Alien film?
Og hvordan kædes det sammen med nyheden fra i går som #3 også nævner?
Gravatar

#5 msvejrup 8 år siden

David Munch (4) skrev:
"Prometheus 2: Alien: Paradise Lost" - Noget af en mundfuld. Eller skal det forståes sådan at Prometheus 2 slet ikke er en 'Prometheus' film alligevel, men en Alien film?
Og hvordan kædes det sammen med nyheden fra i går som #3 også nævner?


Titlen er "ALIEN: PARADISE LOST"

Personligt synes jeg den skulle hedde "PROMETHEUS: PARADISE LOST", men tror at Fox presser for meget på at skulle kæde filmen til Alien-franchisen $. (Titelmæssigt)

Dog har Ridley dog udtalt i forbindelse med den nyudgivne titel, at den vil omhandle alien-rumvæsenet i højere grad end forventet tidligere.
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

Lidt afhængig af om han reelt går ud og laver 2 film, vil der vel gradvist komme en transformation af Prometheus "aliennen" til den alien vi kender fra Alien filmene.
Laver han to film bliver det nok langt fra det hele vi vil få at vide om transformationen, hvor Prometheus haters vil få mere og hate så :)
Men gad godt han bare lavede en lang film på 2,5-3 timer istedet for at få to film, hvilket også vil give ham mere tid til Blade runner to.
Gravatar

#7 msvejrup 8 år siden

Geekalot (6) skrev:
..Men gad godt han bare lavede en lang film på 2,5-3 timer istedet for at få to film, hvilket også vil give ham mere tid til Blade runner to.


Agree.
Gravatar

#8 Mads47 8 år siden

Håber da ikke filmen kommer til at hedde Alien: Paradise Lost, syndes da Prometheus: Paradise Lost er langt mere interessant. Altså det jeg godt kunne lide ved filmen er at det ikke er decideret en en Alien film, men mere en spirituel pre-quel. Men vil da stadig glæde mig, så længe den holder stilen der er set i første film, så betyder titlen ikke så meget.
Gravatar

#9 Therewillbeblod 8 år siden

Jeg vil heller se en full-on Prometheus end mere Alien...har ikke noget imod at universerne hænger lidt sammen....men begynder at græde hvis jeg ser syreblod og alt-ædende tunger!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#10 Geekalot 8 år siden

Hænger lidt sammen ? Det er samme univers, den "alien" du ser i Prometheus er det der med tiden bliver til den alien vi kender fra de andre film af :)

Skriv ny kommentar: