“Once Upon a Time in Hollywood” begejstrer ikke alle blandt publikum – CinemaScore lander på B.

Det er ikke alle, der elsker Quentin Tarantinos lange dialoger og blodige actionscener. Heller ikke den niende gang med “Once Upon a Time in Hollywood”, som allerede har fået amerikansk premiere.

Publikum vurderer den samlet set kun til et B hos CinemaScore, hvilket er det samme som med “The Hateful Eight”.

Mere positive var publikum over for “Django Unchained”, som modtog et A-.

Biograf-udgaven af “Once Upon a Time in Hollywood” er blevet lidt længere end premiere-udgaven på Cannes – læs om det her.

“Once Upon a Time in Hollywood” får dansk premiere d. 15. august.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

WHO cares, de vil jo kun have letbenet popcorn-underholdning.
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 ret sikker på alle der har betalt for filmen cares ALOT :) det er trods alt forskellen på at en tarantino film, bliver en okay forretning og en rigtig god forretning, men ja de ved da også hvad de kan forvente når de finansiere den, men derfra og til at være ligeglad.....der er langt ;)
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

#2 Ja ja, selvfølgelig betyder det noget for nogen, men det her var mest et udtryk for mine egne holdninger. De fleste af hans film tjener sig jo også selv hjem, eller får kult-status efterfølgende. Nogle af hans film kræver jo også at man bearbejder dem lidt, eller ser dem flere gange, før man sætter ordentlig pris på dem, så der er en spørgeundersøgelse lige efter filmen ikke altid det rigtige værktøj.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 helt enig, hans film er jo uden for det normale, og det er derfor de ikke tjener en milliard, de taler bare ikke til masserne, men det skal ikke ses som en dårlig ting....tænker umiddelbart scoren passer meget godt, folk der ikke er helt forberedt på hvad de går ind til, vil næppe være fans bagefter, det er en special smag, man skal have :)
Gravatar

#5 Geekalot 2 år siden

Plejer at elske hans film. Men lige den her tror jeg også jeg springer biografen over på.
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

#5 bare nysgerrig for et er helt fair, ser den selv i biografen men den ser lidt "anderledes" us end hvad man er vant til, men hvad er det det ikke tiltrækker dig på samme måde ved denne her ?
Gravatar

#7 Geekalot 2 år siden

Fanden i volskhed, blod, hjernedøde fede kommentarer.. ellers andet ? :)
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#7 nope bare nysgerrig :)
Gravatar

#9 OliverDK 2 år siden

Det er vel ikke en overraskende score og stemmer vel fint overens med det forventlige for en Quentin Tarantino i forhold til et biograf publikum. Og så er scoren B jo heller ikke en ringe score.

Selv har jeg dog altid foretrukket hans film i hjemmebioen, da de kræver mere af mig som seer for at få det hele med. Den oplevelse er sværere i bio'en for mit vedkommende

Skriv ny kommentar: