Quentin Tarantino hyrer Jerrod Carmichael til at skrive manuskriptet til “Django/Zorro”.

I 2011 udgav Quentin Tarantino sammen med Matt Wagner en crossover-tegneserie, der var en direkte fortsættelse til Tarantino-filmen “Django Unchained”, som fik premiere året efter i 2012.

“Django/Zorro”-tegneserien udspiller sig flere år efter handlingen i “Django Unchained”. Her møder Django ingen ringere end Diego de la Vega – også kendt som den maskerede helt, Zorro.

Django bliver bodyguard for Zorro. Nu arbejder de sammen for at befri lokale folk fra slaveriet.

Den tegneserie-fortælling kan blive Quentin Tarantinos tiende (hvis man tæller “Kill Bill Vol. 1/Vol.2” for én film) og dermed sidste spillefilm.

I første omgang har Tarantino hyret Jerrod Carmichael til at omsætte tegneserien til et manuskript, erfarer Collider.

Det er dog endnu uklart, om Tarantino personligt vil instruere “Django/Zorro”.

Tarantino har nemlig også et andet projekt i tankerne som karrierens sidste instruktør-job – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Hvis hans kreativitet fortsætter efter at han er stoppet som instruktør, så vil jeg fortsætte med at være interesseret i, hvad han kommer med. Og hvis han vælger at stoppe efter den 2. film så må man sige at han stopper på toppen. Eller han har sådan set været konstant på toppen gennem hele sin karriere. Fik endelig set Jackie Brown, som nok er den af hans film, jeg synes mindst om, men den indeholder stadigvæk kvalitet.
Gravatar

#2 The one is back 3 år siden

Håber at hun er bandala spiller solen ned den eneste
Gravatar

#3 The one is back 3 år siden


Skriv ny kommentar: