Brad Pitts medvirken i Quentin Tarantinos “Once Upon a Time in Hollywood” flytter “World War Z 2”.

Da Brad Pitt for nylig sagde ja til at spille den anden hovedrolle over for Leonardo DiCaprio i Tarantinos kommende “Once Upon a Time in Hollywood”, så fik det konsekvenser for en anden storfilm.

Det er film-journalist Justin Kroll, der på Twitter afslører, at Paramount nu er tvunget til at udskyde produktionen af den ventede sequel til zombie-filmen “World War Z”.

For selv om han er Brad Pitt, så kan han altså ikke være to steder på én gang.

“World War Z 2” med Brad Pitt tilbage i hovedrollen skulle være begyndt produktion her i begyndelsen af 2018, men udskydes nu til efteråret på grund af “Once Upon a Time in Hollywood”, som Pitt medvirker i, inden det igen bliver zombie-tid.

Det er David Fincher, der instruerer “World War Z 2”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Kaversmed 5 år siden

Man skulle da mene at der var nogle kontraktmæssige forhold, der sikrede at Pitt ikke må sige ja til at medvirke i optagelserne til en film, mens han medvirker i optagelserne til en anden film?... Er det fordi, at det er Paramount der producerer begge film, at det kan lade sig gøre?
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Det er Sony, der laver Tarantino-filmen (men det er Paramount, der laver hans næste - hvis det bliver Star Trek).

Det smarte er dog, at det er Brad Pitts eget produktions-selskab, Plan B Entertainment, der skal lave WWZ2, så han skal bare spørge ham selv om lov :)

Skriv ny kommentar: