Tarantinos sidste instruktørfilm har endelig fået flere informationer tilknyttet. Igen er det filmhistorien, som tages udgangspunkt i.

Fire år efter hans pænt modtagne “Once Upon a Time in Hollywood” er Quentin Tarantino angiveligt tilbage med en klar vision for sin 10. og sidste film i sit oeuvre. Ifølge The Hollywood Reporter har Tarantino både fundet idéen og skrevet et foreløbigt manuskript for filmen.

Titlen på filmen kommer angiveligt til at være “The Movie Critic”, en fortælling placeret i 1970’ernes Los Angeles med en kvindelig karakter i fokus. Spekulationerne er, at filmen tager udgangspunkt i Pauline Kael: en anerkendt filmanmelder, som Tarantino tidligere har anerkendt flere gange for hendes omfattende arbejde med at dissekere og arbejde på film. Hun var berygtet for at være i kamp med både chefer og filmmagere. I slut 70’erne tog hun imod en stilling hos Paramount Pictures som konsulent på deres kommende projekter. Tarantino har derfor flere perspektiver at trække på, hvis Kael er udgangspunktet.

Indtil videre skal filmen indspilles i løbet af efteråret. Dog har “The Movie Critic” endnu ingen aftale med et filmstudie. Af de store skuespillere, som tidligere har prydet hans films plakater, er der heller ingen udmeldinger. Dog kan vi forvente, at Tarantino kommer til at have frit valg grundet hans evne til at fortælle originale historier, der er kommercielle successer.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Det vil jo altid være den sidste film lige indtil den næste film han instruerer. Den eneste der beslutter hvor han pensionerer sig selv er ham og tidligere udtagelser kan ikke bruges mod ham.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 1 år siden

Det bli'r så den 13. film, og ikke som fejlagtigt skrevet 10.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: