Den første “New Police Story” blev udgivet i 2004, og nu, 19 år senere, kommer der en efterfølger med den kendte Hong Kong Actionstjerne.

Jackie Chan mødte op til Hong Kong-arrangementet Filmart marked med en stor annoncering. Kung fu/politikrimien “New Police Story” får en efterfølger, hvor Chan både spiller hovedrollen igen og agerer producer. Den var en af de film, som placerede Chan som en betragtelig skuespiller på den internationale scene. Selv udtaler han, at han ikke kan vente med at begynde arbejdet på den nye film, siden han dedikerede meget tid og energi til den oprindelige film.

Den oprindelige “New Police Story” handlede en angerfuld strømer, som drikker sin tilværelse væk efter at have ledet sit hold ind i den visse død. Med en ny makker ved sin side forsøger han at vende tilbage til normalt; samtidig med at makkerens hemmeligheder skaber problemer for begge. Der er endnu ingen plotdetaljer for efterfølgeren, men man kan nok forvente hurtig action og kampsportsscener.

Filmen bliver instrueret af Nicolai Tse; en popstjerne med en bred palette, der i de sidste år har begivet sig ud at lave film.  Udover hans involvering i instrueringen af et kæmpe actionbrag spiller han også side om side med Chan.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: