Brad Pitt var i snak om at spille hovedrollen i projektet, og filmen skulle skydes i år, men instruktøren træder tilbage.

Quentin Tarantino vender tilbage til tegnebrættet til det, der bliver hans 10. og sidste film. Tarantino trækker sig fra ‘The Movie Critic’ som sin 10. spillefilm og vil ikke længere lave den, skriver IndieWire.

Nyheden er et stort chok, da projektet havde Brad Pitt i forhandlinger om hovedrollen, og der var endda rygter om, at Sony kredsede om projektet for at udgive det efter tidligere at have udgivet hans forrige film, 2019’s ‘Once Upon a Time In Hollywood’. Filmen sikrede endda en skattefordel fra Californien for at skyde i Los Angeles og skulle have begyndt optagelserne tidligere i år, men blev forsinket, fordi Tarantino angiveligt omskrev sit manuskript.

Men en kilde siger, at Tarantino nu har fortrudt og helt har opgivet filmen. Det er nu uklart, hvad han har til hensigt med sin næste film.

Tarantino sagde tidligere, at ‘The Movie Critic’ var baseret på en “porno rag” journalist – inspireret af en virkelig person – som Tarantino læste som ung, og filmen skulle foregå i Californien i 1977.

“Han skrev om mainstream film, og han var en andenrangskritiker,” sagde Tarantino tidligere. “Jeg synes, han var en meget god kritiker. Han var skideskæv. Hans anmeldelser var en blanding af tidlig Howard Stern og hvad Travis Bickle måske ville være, hvis han var en filmkritiker. Tænk på Travis’ dagbogsindlæg.”

Der havde været rygter om, at manuskriptet var blevet omskrevet for at få Pitt til at gentage sin rolle som stuntmand Cliff Booth, hans Oscar-vindende rolle fra ‘Once Upon a Time in Hollywood,’ eller at det kunne omfatte andre tidligere Tarantino-karakterer. Men nu venter vi for at se, hvad han beslutter sig for at gøre næste gang.

Tarantino har været fast besluttet på at holde sig til 10-film-reglen, før han trækker sig tilbage, eller i det mindste fra at instruere spillefilm, så ‘The Movie Critic’ bar meget spænding med sig. Tidligere havde Tarantino kredset om en ‘Star Trek’ -film, men forlod også det projekt af samme grund, at han ikke ønskede, at det skulle være hans sidste projekt.

Tarantino havde tidligere lovet at trække sig fra ‘The Hateful Eight’, efter at manuskriptet var lækket online, selvom han til sidst vendte tilbage for at lave filmen, efter at han havde iscenesat en oplæsning af manuskriptet til fordel for velgørenhed.

Deadline rapporterede først nyheden.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 måned siden

10. film???
Det må vist være en taste fejl da han foreløbig har lavet 12 film.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 Jonas Hansen 1 måned siden

Hej @pistolprinsen

Quentin mener selv at han kun har lavet 9 film. Han tæller Kill Bill 1 og 2 som en film, delt i to.

Og så har han været gæste instruktør på 'Sin City' som han heller ikke tæller med.

Mvh. Filmz.
KH. Jonas Hansen - Redaktør på Filmz
Gravatar

#3 Pistolprinsen 1 måned siden

#2: Jeg tæller ikke film med, hvor han kun har været gæste- eller med-instruktør, men alene film, som han helt selv har skrevet og instrueret.

Kill Bill er to film - jeg betalte i hvert fald 2 x biografbillet for at se dem - og, anmelderne lavede osse to anmeldelser af hver de to film - og, de sælges osse på hver sin BlueRay - at kalde det for en film er blot et forsøg på at holde hypen om "10 film".

Så, mit udsagn om 12 film holder.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: