Manuskriptet ligger klar baseret på Quentin Tarantinos idé til en “Star Trek”-film – aldersgrænsen skal være forbudt for børn.

Tilbage i 2017 blev “The Revenant”-forfatter Mark L. Smith sat til at omskrive en Quentin Tarantino-idé til en “Star Trek”-film om til et manuskript. Nu er arbejdet færdigt.

Det bekræfter Quentin Tarantino, der endnu ikke har læst Smiths manuskript.

Ender Tarantino med at godkende det, så har han dog ét krav til det videre forløb, hvis han selv skal instruere:

”Nu findes der et manuskript. Det skal jeg vurdere, men har ikke været i stand til det endnu… Hvis jeg skal lave det, bliver det med R-rating,” siger Tarantino ifølge TrekMovie.

Aktuelt er der ingen “Star Trek”-film i aktiv udvikling, så Tarantinos idé ville formentlig blive den næste i rækken.

Tarantino er dog også engageret i et andet projekt, som kan komme i vejen for en “Star Trek”-film – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

Håber ikke han får lov at sætte sit præg på Star Trek, da slet ikke med en R rating.
Gravatar

#2 SublimeKen 4 år siden

Jeg håber han får lov til at sætte sit præg på Star Trek, især med en R rating
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

har godt nok svært ved at se hvad han skulle bidrage med til star trek, men så ham da gerne lave en anderledes film end dem han normalt laver, som forreksempel en sci-fi film :)
Gravatar

#4 BlackJesus 4 år siden

Hvorfor ikke? De nye star trek er udmærkede, men de er for sikre. Med Quentin Tarantino kan det blive noget af det største eller det værste.

Hvorfor ikke R-rating i Star Trek? Uden R-rating, ville Tarantino slet ikke give mening. Folk skal normalt heller ikke skræmmes af R-rating, men når det er Tarantino, kan jeg forstå det :)
Gravatar

#5 Mads47 4 år siden

Jeg kan virklig ikke forstille mig en Star Trek film af Tarantino, det samme glæder Star Wars eller Bond. Han metoder og direkte måde at skrive på virker meget malplaceret i et franchise som Star Trek.

Jeg vil gerne give den en chance, men er bange for at det ikke kommer til at passe ind i det store billede.
Gravatar

#6 Nagash 4 år siden

Jeg kan virkelig heller ikke forestille mig hvordan Tarantino Star Trek vil blive, men jeg ville dælme gerne se det :)
Gravatar

#7 Gorman 4 år siden

#6 præcis sådan har jeg det også :)
Det bliver enten katastrofalt eller genialt, men ikke ligegyldigt
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 BowieCool 4 år siden

#6 +7 spot on - Jeg synes de 3 seneste Star Trek film er gode, men det kunne være fedt med lidt fornyelse. Man skal også huske på, at Tarantino leverer varen hver gang. Bring it on...
Gravatar

#9 Star Trek fever 4 år siden

Mads47 (5) skrev:
Jeg kan virklig ikke forstille mig en Star Trek film af Tarantino, det samme glæder Star Wars eller Bond. Han metoder og direkte måde at skrive på virker meget malplaceret i et franchise som Star Trek.

Jeg vil gerne give den en chance, men er bange for at det ikke kommer til at passe ind i det store billede.


De nye, Abrams, film passer overhovedet ikke ind i det store billede, bestående af 5 serier og 10 film. Så én fra eller til.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#10 Gridlock 4 år siden

Håber han for lov til og lave en Star Trek der er r-rated.. det kan kun blive bedre en STD ... Star Trek Discovery...
For magen til LORT! skal man lede længe efter.

Vi lever så sandelig i clown world den officielle Star Trek serie er så langt fra Star trek som noget kan være og er ikke særlig godt skrevet.
Hvor serien The Orville er Star Trek (når det er bedst) i alt andet end navn og har rigtig gode episoder blandet dens episoder.

Skriv ny kommentar: