Ghost House Pictures har frigivet en ny ucensureret og blodig udgave af traileren til den kommende vampyrgyser “30 Days of Night”, der er produceret af Sam Raimi. Traileren samt et R-rated klip fra filmen kan ses online hos WorstPreviews.

“30 Days of Night” udspiller sig i en lille by i Alaska, der bliver hjemsøgt af vampyrer, da den en måned ligger hen i en konstant nat. Byens sherif sætter sig for at udrydde vampyrerne, men det viser sig, at vampyrernes mægtige overhoved også er på vej til den lille flække.

I filmen medvirker bl.a. Ben Foster, Melissa George, Danny Huston og Josh Hartnett. Instruktionen er begået af David Slade, som sidste år lavede den anmelderroste thriller “Hard Candy”. “30 Days of Night” får premiere i USA 19. oktober.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 filmz-christopher blair 14 år siden

SHIT hvor ser den her film spændende ud. Den glæder jeg mig virkelig til. Synes at stemningen fra tralieren og det ekstra klip minder lidt om '28 dage senere'

Anyway ville det være rart med en ordentlig vampyrfilm nu hvor 'Blade' 2-3 har ødelagt så meget :)
Gravatar

#2 NightHawk 14 år siden

Ja, det ser sgu ret interresant ud det her. Kan godt li', at de har placeret handlingen i det sneomsuste og gustne Alska. Det gir lige gyset en ekstra dimension af creepy atmosfære.

Dog var jeg ikke så vild med den hurtige klippestil i den scene, der kommer efter traileren. Det gir da en hvis form for intensitet jo, men hvis alle scener hvor den lille gruppe af survivors kommer op mod vampyrene blir i samme stil, så tror jeg desværre at det i stedet for at være en effektfuld gimmick, blir ret anstrengende at se på i sidste ende. Jeg håber kun de bruger den opskruede stil i et par scener, så det ikke blir en omgang hysterisk blodbad frem for suspense opbygget gys.

Mht. Josh Hartnett er det godt at se, at han stadigvæk holder niveau'et, som har været stødt opadgående siden han viste formatet i opdateringen af Shakespears "Othello", O fra 2001. Også fedt at se Melissa George fra Alias igen i en actionrelateret rolle.

Og så er det vist på tide at få købt "Hard Candy". Havde fuldstændig glemt den film igen.
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#3 rammy 14 år siden

Håber virkelig at denne vampyr-film bliver god. Steve Niles horror-comics 30 Days of Night, Dark Days og 30 Days of Night: Return to Barrow ( som filmen er baseret på ) fortjener det ! Jeg kan på det varmeste anbefalde hans tegneserier.

PS: Syntes at trailer afslører ALT for meget af plottet - lidt synd...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#4 dunn 14 år siden

Ser fed ud.. Tegneserierne er for vilde og ser ud som om filmen holder den linje :)
www.henrikhansen.nu
Gravatar

#5 CKY 14 år siden

Glæder mig helt vildt! mere kan jeg vidst ikke sige til det... :P
Gravatar

#6 x marks the spot 14 år siden

Lad os håbe det blir lidt bedre end hvad Ghost House har præsteret indtil videre (Boogeyman, Grudge osv.)
Traileren lover godt, men klippet skyder forventningerne ned ved endnu engang at satse mere på lydeffekter, musik og masser blod istedet for ren gys. Men sådn er mange såkaldte Hollywood "gyserfilm" jo bygget op efterhånden. Og små børn... Dem er de vilde med og synes de er noooget så uhyggelige. Se blot "Resident Evil", "The Ring", "Silent Hill" osv.. Find dog snart på noget nyt.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#7 dunn 14 år siden

#6: Vil du ha' et kram?
www.henrikhansen.nu
Gravatar

#8 filmz-DocDoom 14 år siden

6: The Grudge var da super fed. Men Boogeyman stank. Nå, men den ser fed ud.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#9 filmkorn.dk 14 år siden

Cool. Ser rigtig Carpenter agtig ud (fra hans storhedstid). Lækker billedstil.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#10 filmz-yoshimura 14 år siden

Spændende. Jeg skal da lige have bestilt forlægget ...
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war

Skriv ny kommentar: