R-rated trailer til “Death Race”

WorstPreviews kan fremvise en ny R-rated trailer til den futuristiske, actionfyldte racerløbsfilm “Death Race”, der er instrueret af Paul W. S. Anderson (“Resident Evil”, “AvP”, Event Horizon”).

“Death Race” udspiller sig i et futuristisk USA, hvor fængselsindsatte bliver tvunget til brutalt at konkurrere mod hinanden i et ultravoldeligt bilræs i en lukket arena. Jason Statham har hovedrollen som straffefangen og tidligere speedway-mester Jensen Ames, der er to uger fra sin løsladelse, men som bliver presset til at deltage i det livsfarlige dødsløb, og som bliver en favorit blandt publikum.

I filmen, der er en genindspilning af Roger Cormans kultklassiker “Death Race 2000”, medvirker desuden Ian McShane, Joan Allen og Tyrese Gibson.

“Death Race” får premiere i danske biografer 26. september.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 CensoreD 15 år siden

Hehe kan godt lide slutningen på traileren.
Gravatar

#2 filmz-DocDoom 15 år siden

Paul W. S. Anderson... det borger for kvalitet...

Jeg har nok i den gode gamle med Bimbo.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#3 filmz-demigod 15 år siden

Ha! Alt for råt.. skal ses, selvom den virker lidt latterlig
Gravatar

#4 holddakæft 15 år siden

Jeg tror sgu også jeg bliver nød til at se den... "You can´t fucking kill me!"........ Nice
Gravatar

#5 NightHawk 15 år siden

Det så ærlig talt ud af helvedes til...

For det første undrer jeg mig over hvad i alverden Joan allen og Ian Mcshane laver i sådan en tredjerangsfilm, der havde bedst af at blive tyret ud direkte på DVD. Det må vel være på grund af, at de skal ha' en ekstra pool i baghaven eller noget i den stil, siden de sagt ja til at medvirke her.

Og Jason Statham...åh suk. Han er nok den mest upersonlige skuespiller i branchen for tiden. Han vil åh så gerne være den nye Bruce Willis, men ender i stedet med sine utallige lamme præstationer at fremstå som den fattige mands svar på Steven Seagal.

For det tredje...hvorfor nu lave racet på en lukket bane? En af de fede ting ved Cormans originale kultfilm var netop, at den foregik ude i blandt lokalbefolkningen på gader og stræder og på den måde både udstillede det aburde fremtidsamfund og samtig gav helten/antihelten, spillet af David Carradine, et wake up call til at ændre ikke blot sig eget liv men også en hel nations.

Dette remake synes ikke, at ha' noget på hjerte andet end blot at la' Staham spille cool stodder og hvis det er det man gerne vil stille sig tilfreds med når man skal i biffen, ja så går man nok ikke skuffet hjem. Jeg vil dog anbefale alle, der vil ha' væsenlig mere substans i deres filmoplevelse til at få fat på originalen, frem for at bruge tid på det her Paul W. S. Anderson juks :

http://videodetective.com/movies/DEATH_RACE_2000/t...

http://www.amazon.co.uk/Death-Race-2000-David-Carr...
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#6 filmz-DocDoom 15 år siden

Fuck hvor ser den svag ud.

Og hvor er den gl. klassikers scener, med fans der kaster sig ud foran deres favorit-kører for at give ham point? :-)

#5
Og Jason Statham...åh suk. Han er nok den mest upersonlige skuespiller i branchen for tiden. Han vil åh så gerne være den nye Bruce Willis, men ender i stedet med sine utallige lamme præstationer at fremstå som den fattige mands svar på Steven Seagal.


Helt enig!

(Bortset fra at det fremstår som om Steven Seagal er den rige mands svar på... Steven Seagal ;-D)
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#7 elwood 15 år siden

#5

Tjek lige The Bank Job ud...
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 natterjack 15 år siden

#7 Han spiller da præcis samme figur i The Bank Job, som i alle hans andre film.
Gravatar

#9 NightHawk 15 år siden

# 6 -

Hehe, kan godt se det ser sådan ud. Da Steven Seagal jo er den fattige mands svar på en actionstar, burde jeg jo ret beset ha' skrevet at Statham var den endnu fattigere mands svar på Steven Seagal, hvis det skal gi' mening. ;)

# 7 -

Har kun set traileren til The Bank Job og mit umiddelbare indtryk er at Staham, ligesom Nattejack skriver i # 8, spiller præcis på samme måde som han gør i alle sine andre film.

Jeg kan ikke og vil aldrig komme til at forstå, hvad folk ser i den mand. For mit vedkommende har jeg kun fundet hans præstationer i Lock, Stock and Two Smoking Barrells og Snatch, (hvor han jo bare gentager sig selv fra førstnævnte) for nogenlunde underholdende. Man kan jo sige, at han i princippet bare har holdt guilty pleasure "genren" i live efterfølgende, hvis man skal forsvare ham lidt, men her mener jeg heller ikke han kan bruges, da han jo har ligeså lidt charme og udståling som en slatten karklud.

Jeg vil da gi "The Bank Job" en chance så, nu du anbefaler den, men jeg tvivler på det vil ændre mit syn på Staham. :)
"There can be no understanding between the hand and the brain, unless the heart acts as mediator."
Gravatar

#10 filmz-DocDoom 15 år siden

#9: Det var faktisk ikke forkert, for nu er det jo sådan, at Steven Seagal er svaret på ALT. Både for rige og fattige.
That's no moon. It's a space station.

Skriv ny kommentar: