10-årig Tarantino-skuespiller har endnu ikke set “Once Upon a Time in Hollywood”.

Julia Butters leverer det helt store gennembrud i Quentin Tarantinos nye film.

Det sker i en scene, hvor hun spiller en ung skuespiller, der skal spille over for Rick Dalton, som spilles af selveste Leonardo DiCaprio.

Julia Butters har dog endnu ikke set “Once Upon a Time in… Hollywood”, fordi hun kun er 10 år gammel, skriver The Hollywood Reporter.

Således skal Butters ifølge censurreglerne vente yderligere fem år, før hun må se sin store gennembrudsfilm.

En, der næppe drømmer om snart at se Tarantino-filmen, er Bruce Lees datter – læs den historie her.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Johnny42 11 måneder siden

Hendes forældre kan vel anskaffe den på blu ray eller dvd når den udkommer, så bestemmer de selv hvad hun må se. Scenerne hvor hun spiller over for Leonardo DiCaprio er i hvert fald ikke R-rated.
Gravatar

#2 kblood 11 måneder siden

Er det ikke samme regler i USA at hendes forældre også bare kan tage hende med i biografen? Her er det da at der er en rating, men forældrene tager den endelige beslutning
Gravatar

#3 Mejse 11 måneder siden

#2 det er ikke helt rigtigt, gælder kun hvis barnet er fyldt 7 så er det op til forældrene, under det så gælder det om det er 11 eller 15 så kan de ikke komme ind, ligemeget hvad forældrene siger, nu ved jeg ikke lige hvor gammel hun er, men tænker de har noget af det samme :)
Gravatar

#4 Johnny42 11 måneder siden

#3 Det står øverst i artiklen, hun er 10 år:-).

Men nu er der vist også noget med at det er en frivillig aftale mellem biograferne, hvor det kan være forskelligt hvordan de håndhæver aldersgrænsen.

Det kan være nogle biografer hvor de ikke lukker nogen ind under den fastsatte aldersgrænse, uanset hvem de følges med, og andre hvor de har en løsere håndhævelse og måske også mindre kontrol.

Men hvis en skuespiller der medvirker i filmen gerne vil se den, så skulle der nok være en biograf, der ville tillade det. Og ja R-rating betyder at hun kun må se den i selskab med forældre eller værge. Det er ved NC-17, at man som minimum skal være 18 for at man må se den.
Gravatar

#5 Mejse 11 måneder siden

#4 ah selvfølgelig tak :)
Gravatar

#6 Squeszh 11 måneder siden

Hvad helvede er en "Tarantino-stjerne"?

Og nej - Reglerne forhindrer hende ikke i at se filmen i 5 år... De regler kan omgåes på mange måder....

Skriv ny kommentar: