Efter flere måneders rygter har HBO endelig bekræftet, at Rachel McAdams og Taylor Kitsch skal medvirke i den kommende 2. sæson af “True Detective”.

Se også: Vince Vaughn slutter sig til “True Detective”

Taylor Kitsch skal spille en krigsveteran og motorcykelbetjent ved navn Paul Woodrugh, mens Rachel McAdams skal spille politibetjenten Ani Bezzerides.

Ud over de to skuespillere er også Kelly Reilly tilføjet castet. Hun skal spille Vince Vaughns mafiakone. Colin Farrell skal som bekendt spille en korrupt politimand ved navn Ray Velcoro.

Den 2. sæson af “True Detective” får premiere engang til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 akerman 9 år siden

Et stort skridt ned fra Woody/Matthew combo. De er alle tre "OK" skuespillere, men ikke topniveau.
Gravatar

#2 Ceepa 9 år siden

Sagde man ikke det samme om Matthew McH? :)
Gravatar

#3 Baby Strong 9 år siden

Hende har jeg det lidt stramt med.. og især også med Vince Vaughn!
Det ser foreløbig ud til, at jeg skipper denne omgang.
Gravatar

#4 patrickjane 9 år siden

Ser meget frem til den kommende sæson. Er vild med ideén om at de tænker lidt ud af boksen hvad angår castingen af skuespillere. Ingen havde vel regnet med valget af de nævnte:o)
Gravatar

#5 Blacksanta 9 år siden

Ser frem til Vince Vaughn som skurk :)
Gravatar

#6 Kimh87 9 år siden

Taylor Kitsch er den eneste jeg rigtig føler mig "sikker" på ved i den nye sæson - dog tror jeg at Vince Vaughn vil overraske positivt. (:
Men hende McAdams..hm.. de film jeg har set hende i er langt fra den meget seriøse rolle som hun nok kommer til at spille her.. tvivler på at hun er "hård" nok. Hun ligner jo meget den der søde uskyldige nabopige.

ps. ved det er lidt langt ude, men havde et eller andet sted håbet på at der ville være en aldersforskel på de 2 hovedpersoner - ville elske at se en som Sigourney Weaver spille rollen som den erfarende kriminalassistent.

Men når det er sagt så kan man kun glæde sig til den nye sæson, uanset hvor meget man kan frygte at det bliver langt fra det suplime skuespil som vi så i hele sæson 1.

I mine øjne var sæson 1 et mesterværk - noget som vi aldrig kommer til at se igen.

Skriv ny kommentar: