“Cobra Kai” får lov til at slutte på sine egne betingelser.

Den populære “Karate Kid”-spinoff-serie, der startede sit liv som en YouTube Red-serie, fik fra Sæson 3 en endnu større platform at vise sit værd på, da Netflix opkøbte rettighederne.

Siden har det vist sig at være et fantastisk succesfuldt samarbejde mellem serien og streamingtjenesten, der hidtil har resulteret i fem karatefyldte sæsoner, som både har genforenet og introduceret nye som gamle fans til “Karate Kid”-universet.

Nu har Netflix i en ny video offentliggjort, at en sjette og sidste sæson er på vej. Den bliver tilsyneladende også seriens største, hvilket ikke bør overraske, når man tager i betragtning, at den markerer kulminationen på serien og filmene, der er kommet inden.

Skaberne bag serien, Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg, kalder afslutningen en “bittersød dag for fanskaren” i en officiel tak til deres fans, men understreger samtidig at det var planen at runde serien af her.

“Vores mål fra dag et med ‘Cobra Kai’ har altid været at afslutte den på vores egne betingelser, hvor vi efterlader the Valley i den tid og det sted, vi altid har forestillet os. Så det er med enorm stolthed og taknemmelighed, at vi kan annoncere den bedrift.”

Selvom Sæson 6 bliver afslutningen på “Cobra Kai”, lukker skaberne ikke døren for mere “Karate Kid” i fremtiden og håber på at kunne fortælle flere historier i det kampsportsfyldte univers i fremtiden.

En ny “Karate Kid”-film er faktisk allerede på vej hos Sony Pictures, men det er uden “Cobra Kai”-trioen tilkoblet og fokuserer da heller ikke på nogen karakterer fra seriens cast.

Det kan du læse mere om lige her.

“Cobra Kai” Sæson 6 har endnu ikke fået en officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: