“Scream 7” har mistet sine to leading ladies.

“Scream”-franchisens fremtid står noget uklart. For nylig blev seriens ene hovedrolleindehaver, Melissa Barrera, fyret efter at have delt en række Instagram-stories, der kommenterede på krigen mellem Israel og Hamas. Nu forlyder det sig igennem Deadline, at filmens anden hovedrolle, Jenna Ortega, er droppet ud af projektet.

Læs også: “‘Scream 7’-filmstudie fyrer hovedperson Melissa Barrera efter kommentarer på Israel-Hamas-konflikten”

Den officielle begrundelse er tilsyneladende, at hun ikke kan få “Scream 7”-optagelserne til at gå op med optagelserne på “Wednesday” Sæson 2. Derfor har det altså heller ikke noget at gøre med Barreras fyring, og der var endda tilsyneladende allerede snak om Ortegas frafald inden årets skuespillerstrejke.

Barrera og Ortega spillede de to Carpenter-søstre Sam og Tara, der har ledt franchisen siden fokus skiftede fra Neve Campbells ikoniske final girl Sidney Prescott til en nyere generation i “Scream” (2022).

7’erens manus er endnu ikke færdigt, og med de to stjerner ude af billedet, vil forfattere Guy Busick og James Vanderbilt ifølge Variety nu begynde på et nyt udkast med nye hovedroller. Forhåbningen er at de originale “Scream”-stjerner Campbell og Courtney Cox samt “Scream 3”-skuespiller Patrick Dempsey er interesserede i at vende tilbage.

Spyglass og Paramount Pictures, der står bag de nyeste film i franchisen, håber at kunne få filmen ud i 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: