Den originale Karate Kid, Ralph Macchio, eller Daniel-san, er bestemt ikke vild med, at Will Smith har gang i en ny udgave af den klassiske “Karate Kid”-trilogi, hvilket han ikke havde noget imod at fortælle MTV, da de mødte ham til Sundance Film Festival.

”Det føles ret godt, at nogle folk er ret vrede over, at de prøver at genindspille ‘Karate Kid’. Det føles godt, at offentligheden føler, at der er nogle ting, som du ikke piller ved.

“Det, at de prøver at fylde tomrummet efter Mr. Miyagi – og magien ved den karakter – kommer til at være en hård opgave.”

Hvad, der så måske kan glæde Ralph Macchio, er, at Will Smith, som producerer filmen, overvejer at skifte filmens titel ud, hvis han kan komme på det helt rigtige.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 x marks the spot 9 år siden

Hollywood: Lad den nu ligge.
Det er ikke alt, der har behov for en "re-imagining", remake eller whatever. 80'er film er kult og skal ikke pilles ved - IMO.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#2 mr gaijin 9 år siden

Will Smith, som producerer filmen, overvejer at skifte filmens titel ud, hvis han kan komme på det helt rigtige.


Det giver også god mening, hvis filmen skal foregå i Beijing, og Jackie Chan spiller læremesteren i filmen. I det hele taget lyder det jo til, at filmen kun bruger grundpræmissen om et skvat, der oplæres i kampsport og eksotiske, orientalistiske floskler af en asiatisk gut. "Kung Fu Kid" er jo et oplagt bud på en ny titel.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 Riqon 9 år siden

Ser frem til de mange film, vi kommer til at se i fremtiden.

Takwondo Kid
Jujitsu Kid
Tai Chi Kid


Eller Jeet Kune Do Kid: The Seed of Bruce Lee

Hai!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 filmz-yoshimura 9 år siden

Konceptet er jo allerede blevet "genbrugt" i f.eks. den koreanske Fighter in the Wind, selv om den dog er løst baseret på en virkelig person (læs: min pointe er ikke, at den er et remake af Karate Kid, men at konceptet ikke er unikt).
the buses that charged past so overflowing with passengers that from the outside they looked like they were making a rush delivery of spare limbs to some far-off war
Gravatar

#5 Buzz 9 år siden

Karate-San er en ok titel
Gravatar

#6 Dragon_Claw 9 år siden

;-)
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#7 mr gaijin 9 år siden

#5 Karaoke-san er en endnu bedre titel :)
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#8 filmz-TheNthDoctor 9 år siden

"Lad den nu være", "Nej! Den rører I ikke!", bla bla bla ...

Det er en rigtig god historie, og da den kom frem i sin tid var det en ungdomsfilm. Men kan du få nutidens ungdom til at sætte sig til at se en 80'er film? I en tid hvor alt, der er ældre end et halvt år, er noget gammelt lort?

Remakes slipper man ikke udenom, og hvorfor i alverden skulle vi dog også det? Det er s'gu da dumt ikke at udnytte et populært produkt, når der er penge at tjene på det. Og for os gamle tusser ændres originalen jo ikke et hak?

Skriv ny kommentar: